Antena Meniu Search
x

COPIII NU SUNT INVIZIBILI: Un caz cutremurator, in aceasta seara, la Observator

Luni seara, Observator si Antena 3 au tras un semnal de alarma demarand Campania “Copiii nu sunt invizibili” si prezentand cazurile dramatice ale unor copii care pur si simplu nu exista. In aceasta seara, Observator prezinta o noua poveste cutremuratoare

Madalina este o mama fara acte, cu un copil fara acte. La cei 17 ani, problema ei nu e ca a nascut inainte de majorat, ci ca, printre copiii de peste 14 ani, ea… nu exista. Nu a avut niciodata bulletin si nici certificatul de nastere nu mai e de gasit. Madalina nu are un domiciliu stabil, iar scoala a abandonat-o imediat dupa ce a terminat clasa a VI-a. Pe 26 aprilie, a venit pe lume micuta Elena. In lipsa buletinului mamei, bebelusul nu are nici macar certificat de constatare a nasterii.

Pentru a da un semnal, daca mai era nevoie, ca solidaritatea este solutia, Observator si Antena 3 vor construi impreuna cu autoritatile locale din Giurgiu o prima locuinta in regim de centru de zi ridicata cu voluntari, jurnalisti, ONG-uri si companii care ofera bunuri si servicii gratuite, pentru un scop nobil.

Startul ridicarii acestui centru de zi va fi dat pe 1 iunie, sambata. E un demers ambitios, la care vor lua parte vedetele Observator si Antena 3, dar la care, pe parcurs, putem, lua parte cu totii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » COPIII NU SUNT INVIZIBILI: Un caz cutremurator, in aceasta seara, la Observator