Antena Meniu Search
x

Măsuri speciale privind microbuzul şcolar din Tulcea, după imaginile cu copii înghesuiţi ca sarmalele

Copiii sunt transportaţi în microbuzul şcolar ca sarmalele, acuză mai mulţi părinţi dintr-o comună din Tulcea.

Vezi și

Copiii sunt transportaţi în microbuzul şcolar ca sarmalele, acuză mai mulţi părinţi dintr-o comună din Tulcea. După ce cazul a ajuns în atenţia presei, şi directoarea şcolii, unde merg copiii, şi-a arătat brusc interesul. Doar că părinţii au cam dat-o de gol.

Puştii au stat zeci de minute în ger ca să aştepte următoarea cursă. A fost o excepţie, spun părinţii. La fel ca prezenţa directoarei, dar şi utilizarea a două microbuze şcolare pentru transport. 

N-avem niciun copil în picioare, totul este în regulă! Am venit să verific dacă aşa este sau nu, a declarat directoare.

La apariţia camerelor de filmat, s-a schimbat şi o altă situaţie. De mai mult timp, mamele ar fi vrut să fie pe rând însoţitori pentru copii, doar că nu li s-ar fi permis. 

Zilnic, copiii din satul Traian sunt transportaţi la şcoala din Cerna. Problemele au apărut după ce în data de 18 ianuarie al doilea microbuz, care-i ducea în mod normal, a fost implicat într-un accident rutier. A derapat din cauza viscolului şi a intrat într-un copac. Din fericire, atunci nu erau copii în el. De acum însă, promit autorităţile locale, totul va decurge aşa cum trebuie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Măsuri speciale privind microbuzul şcolar din Tulcea, după imaginile cu copii înghesuiţi ca sarmalele