Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copil de 11 ani, spulberat de o maşină în timp ce alerga pe o trecere din Bujoreni. Impactul cumplit a fost filmat

Un minor în vârstă de 11 ani a fost rănit după ce a fost accidentat de o şoferiţă pe o trecere de pietoni de pe DN 7, au informat, luni, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 10:38

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc duminică seara, în localitatea Bujoreni, din primele date, în momentul impactului minorul fiind angajat în traversarea drumului regulamentar.

Copilul este grav rănit la cap

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Rutier care au stabilit că o femeie de 45 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroşat un minor care s-ar fi angajat în traversarea străzii. Astfel, minorul în vârsta de 11 ani a fost rănit şi transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Femeia a fost testată cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Eduard Văduva.

Vezi și

Minorul a fost transportat la spital de o ambulanţă SMURD, cu traumatism cranio-cerebral, fractură bază de craniu şi contuzie toraco-abdominală.

În cauză, poliţiştii fac în continuare cercetări, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Copil de 11 ani, spulberat de o maşină în timp ce alerga pe o trecere din Bujoreni. Impactul cumplit a fost filmat