Antena Meniu Search
x

Copil de 4 luni, printre victimele unui accident în Caraş-Severin. La volanul maşinii se afla o tânără de 21 de ani

Patru persoane, între care trei copii, au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 58B Reşiţa- Timişoara, în localitatea Măureni, judeţul Caraş-Severin. O femeie aflată la volanul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.06.2022, 19:02

Copil de 4 luni, printre victimele unui accident în Caraş-Severin
Copil de 4 luni, printre victimele unui accident în Caraş-Severin - Info Trafic Timişoara

Femeia aflată la volanul maşinii implicate în accident are 21 de ani şi în urmă cu o lună şi-a obţinut permisul de conducere, scrie news.ro

Un copil de patru luni, printre victimele accidentului

A făcut un viraj brusc, pentru a ieşi de pe drumul naţional şi pentru a se îndrepta spre un drum comunal, însă a pierdut controlul volanului şi a intrat în stâlpul de electricitate.

Pe bancheta din dreapta sa se afla sora femeii, iar pe locurile din spate copilul femeii de la volan, de 2 ani, şi nepoţii acesteia, printre care o fetiţă de patru luni. Copiii au fost transportaţi cu elicopterul SMURD la Timişoara.

Bebeluşul va fi internat, cel mai probabil, la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”, pentru investigaţii medicale.

”În timp ce o femeie de 21 de ani, din Măureni, conducea un autoturism, pe DN 58B, din direcţia Timişoara-Reşita, intenţionând să vireze pe DC 83A- Şoşdea, ar fi pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul într-un stâlp de electricitate aflat în partea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane, pasagera dreapta faţă şi 3 minori, toţi fiind preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital pentru efectuarea de investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Caraş- Severin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Copil de 4 luni, printre victimele unui accident în Caraş-Severin. La volanul maşinii se afla o tânără de 21 de ani