Antena Meniu Search
x

Update Copil de 9 ani, la un pas de moarte. Băiatul s-ar fi aruncat de la etajul 3 după ce tatăl i-a reproşat că stă pe telefon

Un băiat de 9 ani din judeţul Neamț a căzut de la etajul 3 al unui imobil ce aparține Liceului Petru Poni din Roman. Copilul a ajuns la spital cu multiple răni. Potrivit primelor informaţii, tatăl băiatului i-ar fi reproşat că petrece prea mult timp pe telefon, iar reacţia copilului a fost să sară pe geam.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 19:52

Ambulanta din România
Copilul a ajuns la spital cu răni multiple, după ce a căzut de la etajul 3 - Observator

UPDATE: Copilul ar fi sărit pe geam după un reproş al tatălui

“În jurul orei 17, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor în vârstă de 9 ani s-a aruncat de la etajul 3 al unei locuinţe sociale din Roman. Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă. Băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Neamţ

Anchetatorii au mai precizat că în clădirea respectivă este un cămin de nefamilişti, care aparţine de Liceul Petru Poni din Roman. În timpul primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că tatăl băiatului i-ar fi reproşat că petrece prea mult timp pe telefon, iar reacţia copilului a fost să sară pe geam.

Căderea lui a fost atenuată de un burlan şi de vegetaţia din zonă, relatează news.ro. Copilul a fost preluat conştient de la un echipaj SMURD şi dus la spital pentru investigaţii de specialitate.

Pe acelaşi subiect

Un copil de 9 ani a căzut de la etajul 3 al unei clădiri din Neamţ

Pompierii din Roman au intervenit, vineri după-amiază, pentru acordarea primului ajutor unui băiat de 9 ani. Copilul a căzut de la etajul 3 al unei clădiri ce aparține liceului „Petru Poni” din municipiul Roman.

"Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 16:56, echipajul SMURD TIM din cadrul Detaşamentului Roman a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui băiat de 9 ani, căzut de la al treilea etaj al unei clădiri ce aparţine liceului Petru Poni din municipiul Roman. Copilul a fost transportat la CPU Roman, conştient, cu poltraumatisme prin cădere de la înălţime”, a transmis ISU Neamţ.

Potrivit Mediafax, copilul a fost transportat la CPU Roman, conștient, cu poltraumatisme prin cădere de la înălțime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil de 9 ani, la un pas de moarte. Băiatul s-ar fi aruncat de la etajul 3 după ce tatăl i-a reproşat că stă pe telefon