Antena Meniu Search
x

Foto Tatăl care şi-a înjunghiat fiicele gemene, la Roman, spune că era stresat şi nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi copiii în vârstă de trei luni susţine că nu îşi aminteşte acest moment, dar admite că ar fi putut să îi agreseze.

de Redactia Observator

la 07.11.2021, 14:45

Tatăl care şi-a înjunghiat fiicele gemene, la Roman, spune că era stresat şi nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Roman, care şi-a înjunghiat cele două fetiţe în vârstă de trei luni, una dintre ele decedând, a povestit anchetatorilor că nu îşi aminteşte acest moment, dar admite că ar fi putut să îi agreseze. El susţine că era stresat de mai multe probleme, printre care şi pe cele legate de firma pe care o conduce.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, Marius Emil Ianuş, a declarat, duminică, pentru News.ro, că bărbatul a povestit în timpul audierii că îşi aminteşte momentul în care şi-a agresat soţia cu cuţitul, dar apoi susţine că nu mai ştie ce s-a întâmplat. 

“Ştie momentul când a agresat-o pe soţia lui cu cuţitul şi apoi după acest episod nu îşi mai aduce aminte ce s-a întâmplat. Recunoaşte că ar fi putut să îi agreseze pe cei doi copii, în vârstă de trei luni, nu ştie precis, dar admite că ar fi posibil. El zice că are o lipsă de memorie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ. 

Bărbatul a spus era stresat de mai multe probleme

Pe acelaşi subiect

Tatăl a mai povestit că era stresat din mai multe probleme, printre care şi cele legate de firma pe care o conduce. Bărbatul din Roman urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.  

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţa, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o locuinţă, din municipiul Roman, are loc o agresiune în familie. 

“La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie, constatând faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei şi a doi copii, în vârstă de trei luni. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital. Din nefericire, unul dintre copii a decedat”, a transmis IPJ Neamţ.

El şi-a înjunghiat un copil în zona inimii, iar celălalt în zona toracică. Fetiţa care a supravieţuit este internată în stare gravă la un spital din Iaşi. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sâmbătă seara, pentru comiterea infracţiunii de omor şi urmează să fie prezentat duminică, Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tatăl care şi-a înjunghiat fiicele gemene, la Roman, spune că era stresat şi nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat