Antena Meniu Search
x

Copil de 9 ani rănit într-un accident în Harghita. Minorul se afla pe scaunul din dreapta, când maşina s-a izbit de un gard. Şoferul consumase alcool

Un copil de 9 ani a ajuns la spital după ce maşina în care se afla a intrat violent într-un gard după care a ricoşat într-o maşină parcată. Copilul se afla pe scaunul din dreapta al şoferului, care consumase alcool, potrivit IPJ Harghita.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 19:27

- Shutterstock

Polițiștii continua cercetările față de un bărbat de 39 de ani, care a condus în timp ce se afla sub influența alcoolului.

La data de 22 aprilie, în jurul orei 21:30, Poliția Municipiului Gheorgheni a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Remetea, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști la fața locului a rezultat faptul că un bărbat de 39 ani, din Remetea, în timp ce conducea un autoturism a lovit un gard, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, parcat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui minor, în vârstă de 9 ani, pasager pe locul din dreapta față, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultând o alcoolemie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările fașă de bărbat, sub aspectul pentru comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Copil de 9 ani rănit într-un accident în Harghita. Minorul se afla pe scaunul din dreapta, când maşina s-a izbit de un gard. Şoferul consumase alcool