Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de clasa întâi bătut cu parul de învăţător, la repetiţia pentru serbare, pentru că nu mai putea sta în picioare

de Redactia Observator

la 11.03.2018 , 10:36

Copil de clasa întâi bătut cu parul de învăţător, la repetiţia pentru serbare, pentru că nu mai putea sta în picioare

Incident revoltător la Şcoala Gimnazială „George Bariţiu” din localitatea clujeană Jucu de Sus: învăţătorul, supărat că un elev de clasa I se „bâţâie” în timpul repetiţiei pentru serbarea de 8 Martie a înşfăcat un lemn şi i-a aplicat o corecţie severă în zona feselor şi a mâinilor!

Mama micuţului de 8 ani s-a prezentat cu fiul său la I.M.L. Cluj, unde i s-a emis elevului un certificat medico-legal.

Femeia declară totodată că va depune plângere penală pe numele învăţătorului, iar pentru practicile sale totalitare, această bătaie fiind una dintr-un lung şir administrate copilului ei.

Articolul continuă după reclamă

"Învăţătorul clasei băiatului meu a făcut repetiţie cu copiii pentru serbarea de 8 Martie. Fiul meu se tot bâţâia fiindcă obosise şi nu se mai putea ţine pe picioare. Fapt care l-a enervat la culme pe învăţător, astfel că respectivul a înşfăcat un lemn, lung de vreo treizeci de centimetri, cu care a început să-l lovească peste şolduri. Apoi l-a întrebat unde-l doare, apoi a continuat să-l lovească. Când a ajuns băiatul, acasă, m-am îngrozit, pur şi simplu: avea urme de lovituri pe şolduri şi mânuţe", a povestit femeia pentru presa locală.

„La nivelul Postului de Poliţie din Jucu a fost depusă o plângere penală privind săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. A fost înregistrat un dosar penal în cadrul căruia se vor cerceta împrejurările exacte în care s-a produs această infracţiune”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Copil de clasa întâi bătut cu parul de învăţător, la repetiţia pentru serbare, pentru că nu mai putea sta în picioare