Antena Meniu Search
x

Video Copil de un an, ucis de tată: poliţia a stat la uşă 3 ore. Cum a fost posibilă crima înfiorătoare din Alba Iulia. Bogdan s-a răzbunat pe fosta iubită, apoi şi-a luat zilele

Crimă urmată de sinucidere în Alba Iulia! Un tată şi-a ucis fiul de doar un an şi apoi s-a spânzurat. O posibilă relaţie amoroasă a fostei sale concubine i-ar fi întunecat gândurile şi l-a făcut să recurgă la gestul extrem. Înainte să descopere nenorocirea, poliţiştii au stat ore în şir în faţa uşii bărbatului. Proprietarul apartamentului nu le-a dat voie să spargă uşa.

de Redactia Observator

la 26.03.2023, 19:44

Vezi și

Bogdan, în vârstă de 27 de ani, avusese o relaţie cu Cristina, mama copilului, dar acum cei doi erau despărţiţi. Sâmbătă, micuţul era în grija lui, în apartamentul din Alba-Iulia. După un schimb de mesaje contradictorii cu tânărul, Cristina a anunţat poliţia la miezul nopţii.

Și-a spânzurat fiul de un an și s-a sinucis

Agenţii au ajuns la domiciul acestuia, dar Bogdan nu a răspuns nici la telefon, nici la somaţii. Stătea în chirie, iar pentru că proprietarul locuinţei nu le-a dat voie să spargă uşa, nu au făcut nimic trei ore, până când acesta a venit cu cheia din localitatea Turda, situată la 70 de kilometri distanţă.

Abia după ce au văzut că uşa e blocată din interior, poliţiştii au intrat cu forţa în apartament. În holul locuinţei erau trupurile neînsufleţite ale celor doi. Bărbatul şi-a ucis fiul şi apoi s-a sinucis.

Pe acelaşi subiect

Ultimul mesaj al bărbatului. "Era depresiv"

Cu câteva ore înaintea crimei, Bogdan a postat zeci de poze pe reţelele sociale cu el şi băiatul, dar şi întrebări către Cristina legate de o nouă relaţie a acesteia: "Cine era bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că ai dat o nouă figură paternă lui Dominik? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine este acest străin?"

"El era depresiv în ultima perioadă. De fiecare dată când eram cu el era supărat, se vedea pe el că nu mai era băiatul pe care îl cunoşteam, era diferit. Îmi zicea că ceva nu e în regulă", spune Ciprian, prietenul bărbatului. "Se vedea pe el că e un pic mai tulburat. Se vedea pe el că nu e în apele lui", crede un alt apropiat al acestuia.

Vecinii şi prietenii susţin că Bogdan s-a schimbat în toamna anului trecut, după ce Cristina a plecat împreună cu cel mic. "L-am văzut cu copilul pe aici, săptămâna trecută. I-am zis: Ai adus copilul acasă? Zice: Nu, doar în vizită. Erau despărţiţi de anul trecut. Şi l-am întrebat: Unde îţi e nevasta şi copilul şi mi-a zis că au plecat. De ce? Că m-am purtat urât cu ea, eu sunt vinovat", povesteşte un vecin.

Polițiștii au așteptat 3 ore în fața ușii

Drama readuce în discuţie intervenţia târzie a poliţiştilor, ca şi în cazurile Oneşti sau Caracal, când vieţi puteau fi salvate dacă agenţii şi şefii lor nu rămâneau blocaţi în birocraţie. "Poate chiar în momentul ăla s-a întâmplat. Dacă intrau, poate îi găseau pe amândoi în viaţă. Poate chiar puteau fi salvaţi. Aştept să sparg uşa să vădă dacă e adevărat sau nu? Și proprietarul ar trebui un pic tras la răspundere", crede Ciprian, prietenul bărbatului.

"Nu trebuie să îţi dea cineva voie, tu ai spart o uşă în secunda doi și salvai două vieți. Nu trebuie să le dăm mură în gură, eşti poliţist, tu analizezi şi cântăreşti acolo", este de părere Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist. 

Anchetatorii pun acum cap la cap toate probele pentru a afla cu exactitate cum a avut loc nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copil de un an, ucis de tată: poliţia a stat la uşă 3 ore. Cum a fost posibilă crima înfiorătoare din Alba Iulia. Bogdan s-a răzbunat pe fosta iubită, apoi şi-a luat zilele