Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil român cu mâna amputată după explozia unei petarde de Revelion, în Italia

Un copil român în vârstă de 13 ani a rămas fără o mână din cauza unei petarde care a explodat, pe o stradă din Milano, Italia.

de Alin Tarnovschi

la 01.01.2020 , 23:35

Un copil român s-a ales cu mâna amputată din cauza unei petarde, în Italia Copil român cu mâna amputată, în Italia, din cauza unei petarde - Arhivă

Un copil român în vârstă de 13 ani a rămas fără o mână din cauza unei petarde care a explodat, pe o stradă din Milano, Italia.

Băiatul de 13 ani se afla, în jurul orei 20.30, pe o stradă din cartierul Quarto Oggiaro din Milano, împreună cu doi prieteni, tot români, unul de 13 ani și altul de 15 ani.

Copilul a găsit pe stradă o petardă neexplodată și i-a dat foc, însă aceasta a explodat imediat, în mâna băiatului.

Articolul continuă după reclamă

Explozia a fost atât de puternică încât mâna băiatului a fost sfâșiată, iar suflul exploziei i-a rănit și pe ceilalți doi copii români.

Pe acelaşi subiect

Potrivit jurnaliștilor La Repubblica, băiatul de 13 ani a fost transportat de urgență la spitalul Niguarda, acolo unde medicii au fost nevoiți să îi amputeze mâna dreaptă.

De asemenea, copilul român a suferit răni și arsuri la față și la picioare. Ceilalți doi băieți români au ajuns și ei la spital.

Cel în vârstă de 15 ani a suferit arsuri la față și la mâini, având vederea afectată la un ochi. Celălalt băiat a suferit arsuri ușoare pe frunte și a fost lăsat să plece acasă.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Copil român cu mâna amputată după explozia unei petarde de Revelion, în Italia