Antena Meniu Search
x

Manuel, băiatul de şase ani din Dolj dispărut de acasă, a fost găsit pe câmp complet dezbrăcat

Un copil de şase ani din Dolj este căutat în tot judeţul după ce a dispărut de acasă, vineri. Din primele informaţii, băieţelul este îmbrăcat cu un pulover verde, pantaloni negri şi pantofi sport închişi la culoare.

Un copil de şase ani din Dolj este căutat în tot judeţul după ce a dispărut de acasă, vineri. Din primele informaţii, băieţelul este îmbrăcat cu un pulover verde, pantaloni negri şi pantofi sport închişi la culoare. Poliţiştii au făcut apel la populaţie pentru a-l găsi pe micuţ.

(Actualizare): Manuel, un copil de 6 ani cu probleme psihice, a fost găsit pe un câmp.

Jandarmii l-au găsit pe băiat complet dezbrăcat, iar unul dintre salvatori l-a îmbrăcat cu tricoul lui.

Băiatul de şase ani din Dolj dispărut de acasă a fost găsit pe câmp complet dezbrăcat
Pe acelaşi subiect

Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi, vineri, în jurul orei 18.00, despre faptul că Manuel Cătălin Bora, de 6 ani şi 11 luni, din comuna Rast, judeţul Dolj, a plecat voluntar de acasă, în cursul zilei, într-o direcţie necunoscută.

Băieţelul are o înălţime de 115 centimetri, părul blond, tuns scurt, constituţie slabă, fără semne particulare. Copilul este îmbrăcat cu un pulover de culoare verde, pantaloni negri, din material textil şi pantofi sport, închişi la culoare.

Poliţiştii au început căutările micuţului şi au precizat că orice persoană care poate oferi informaţii care să ducă la găsirea băieţelului să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Manuel, băiatul de şase ani din Dolj dispărut de acasă, a fost găsit pe câmp complet dezbrăcat