Antena Meniu Search
x

"Copil tânăr și frumos, nimeni nu ți-a spus și ție că viața este frumoasă". Mihai a ales moartea la doar 27 de ani, după ce îşi pierduse toţi banii la păcănele

Avea tot viitorul în faţă, dar nu a mai vrut să trăiască. Copleşit de remuşcări şi de supărări, Mihai a ales moartea la doar 27 de ani.

de Monica Palade

la 16.02.2024, 17:43

Tânărul s-a aruncat în gol de pe un pontin, în zona Clubului Nautic din Slatina. A fost observat de un trecător care a sunat imediat la 112. Deşi la faţa locului au ajuns mai multe echipaje ISU şi scafandrii, bărbatul a fost găsit mult prea târziu. Era la cinci metri de mal.

A ales moartea la doar 27 de ani

Potrivit familiei, Mihai luase de curând salariul, însă joi dimineaţă i-a pierdut, după ce a jucat la păcănele. S-a întors acasă, le-a mărturisit părinţilor ce-a făcut. În plus, le-a cerut şi bani de haine. Oamenii i-au spus că îi dau, dar nu pot prea mulţi.

Supărat, Mihai a plecat de acasă, în jurul orei 17:45, spunându-le că se duce să îşi facă abonament la sală, care se afla chiar lângă locul unde a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa. Oamenii din oraș au doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai. Ei spun că era un tânăr la locul lui, cam retras, dar politicos cu cei cu care intra în contact. "El așa era cunoscut, cuminte, cam închis în el, dar respectuos cu toată lumea, foarte bine crescut. De altfel, provenea dintr-o familie respectabilă. Nu cunosc amănunte legate de motivele care l-ar fi putut determina să recurgă la acest gest. Păcat de el", a declarat primarul din Piatra-Olt, Nicușor Rada, potrivit Olt-Alert.

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut. „Încă nu pot accepta asta încă cred ca este o glumă nu pot să accept ca tu nu mai ești printre noi acum?? Aveai un viitor frumos erai tânăr aveai toată viața înaintea ta de ce ai făcut asta de ce?? De azi nu ne vom mai saluta pe stradă nu ne vom mai scrie mesaje , de azi te vom privi doar din fotografiile rămase și gândurile de la cel mai bun prieten!! Vei fi și vei rămâne în inimile noastre ne pare extrem de rău! Dumnezeu să te odihnească în pace și îngerii să aibă grijă de tine”, „Copil tânăr și frumos,nimeni nu ți_a spus și ție că viața este frumoasă,,,,,păcat de tinerețea ta”, „Undeva se rupe, copil frumos, viața este un fir de păianjen”, „Sincere condoleanțe prieten drag nu te vom uita niciodată vei rămâne in inimile noastre pentru totdeauna!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Copil tânăr și frumos, nimeni nu ți-a spus și ție că viața este frumoasă". Mihai a ales moartea la doar 27 de ani, după ce îşi pierduse toţi banii la păcănele