Antena Meniu Search
x

Video Copilă de 12 ani, luată pe capotă de pe trecerea de pietoni, după ce șoferul unei furgonete nu a acordat prioritate

O copilă de 12 ani a fost lovită de mașină pe o trecere de pietoni din oraşul Câmpia Turzii. Fetița traversa regulamentar când a fost izbită de o furgonetă, la volanul căreia se afla un tânăr de 28 de ani. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 26.06.2023, 13:36

Vezi și

Totul s-a întamplat chiar în centrul orașului Câmpia Turzii. Fetița în vârstă de 12 ani ieșise de la un supermarket și împreuna cu alte 2 persoane, aștepta să traverseze pe trecerea pentru pietoni.

Fata a fost aruncată pe asfalt, dar în mod surprinzător a suferit răni ușoare

S-a asigurat, dar în momentul în care a pus piciorul pe zebră, a fost luată pe capotă de un autoturism, al cărui sofer nu a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor. Fata a fost aruncată pe asfalt, dar în mod surprinzător a suferit răni ușoare.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, care i-a acordat victimei primul ajutor, după care a transportat-o la spital. Șoferul în vârstă de 28 de ani a rămas fără permis de conducere și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. A fost și testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Copilă de 12 ani, luată pe capotă de pe trecerea de pietoni, după ce șoferul unei furgonete nu a acordat prioritate