Antena Meniu Search
x

Video Copilă de 13 ani din Cluj, violată luni în șir de prietenul familiei. Bărbatul o amenința să nu le spună nimic părinților

ŞI un alt caz de abuz şi agresiune sexuală asupra unei copile a avut loc în judeţul Cluj. O fetiţă de 13 ani a fost violată în repetate rânduri de un un bărbat de 52 de ani. Individul, care era chiar un prieten al familiei, ar fi profitat de copilă în timpul vizitelor la aceasta acasă. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 10.08.2023, 14:17

Vezi și

Individul de 52 era prieten de familie cu părinții fetei și îi vizita adeseori. Numai că, fără să știe nimeni, bărbatul a început să le facă vizite și când acasă se afla doar minora de 13 ani, pe care începuse să o abuzeze sexual. Fata a fost amenintață să nu spună nimic, dar părinții au observat că aceasta își schimbase comportamentul, în special atunci când îl vedea pe bărbat.

Tatăl a mers la poliție și le-a povestit agenților bănuielile lui, iar în cele din urmă, oameni legii au convins-o pe minoră să recunoască totul. Așa s-a aflat că de la începutul anului și până în prezent, individul a abuzat-o sexual în repetate rânduri, fără nici cea mai mică remușcare.

Fetița, consiliată psihologic după abzurile repetate

A fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Au fost sesizați și reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului, iar specialiștii de acolo o consiliază psihologic pe minoră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani din Cluj, violată luni în șir de prietenul familiei. Bărbatul o amenința să nu le spună nimic părinților