Antena Meniu Search
x

Video Drama unei copile din Iași, violată ani la rând de cel care îi devenise tată. Coșmarul fetei ar fi început când avea doar 7 ani

Caz cutremurător în judeţul Iaşi! O minoră în vârstă de 14 ani a fost agresată sexual şi violată timp de 7 ani, chiar de tatăl vitreg, un bărbat în vârstă de 57 de ani. Fata ar fi povestit abia acum coşmarul la care a fost supusă. Agresorul este anchetat acum de poliţişti. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 01.08.2023, 10:15

Vezi și

În loc să fie îngrijită de cel care îi devenise tată, minora a fost abuzată sexual chiar de la vârsta de 7 ani. De atunci, bărbatul cu care mama sa avea o relație ar fi început să o atingă în zonele intime, iar mai apoi sa o violeze.

Clara Mihociu, reporter Observator: Potrivit unor surse din anchetă, fata ar fi fost agresată sexual timp de 7 ani, în tot acest timp nu a povestit nimănui prin ce trece. Acum, ajunsă la vârsta adolescenţei de 14 ani şi-ar fi făcut curaj să spună ce a păţit. 

Bărbatul locuia cu mama copilei, care mai avea alte două fete din alte relaţii, dar şi una din relaţia cu el. În tot acest timp, nimeni nu ştiut prin ce trecea copila. 

Reporter - bărbat: 

Pe acelaşi subiect

Cum era el aşa, ca om?

Era cuminte, eu ştiu, corect, harnic. 

S-au plâns vreodată fetele alea că le face ceva?

Nu, nu ne-au zis nimic, eu nu prea mă duc la el. 

Aşa, din auzite...

Nu, nu s-au plâns, nu s-au plâns...

Fata părea vreodată să aibă probleme, era tăcută, speriată de el?

Acum nu ştiu, nu îmi dau seama...ce o fi avut el în cap. 

Mama copilei, acuzată de rudele bărbatului că îi vrea averea

Rudele bărbatului îl apară și spun că totul ar fi fost pus la cale de mama fetei, care își dorește o parte din averea bărbatului, cei doi fiind divortaţi de doi ani.

Reporter - mătușa agresorului:

Am înţeles că ar fi acuzat că a violat-o pe fata de 14 ani...cică 7 ani ar fi violat-o...

Nu cred, domnişoară, nu cred. 

Credeţi că se răzbună ea, sau?

Ea vrea jumătate din casă. I-o fi zis la fată: spui si tu aşa..păi cum de nu ai spus tu până acum?

După ce fata şi-a luat inima în dinţi şi i-a povestit mamei prin ce a trecut, amândouă au decis să meargă la poliţie. 

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: Bărbatul bănuit de comiterea faptelor, a fost prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. 

Atât fata cât și mama dar și ceilalți copii ai ei au părărsit, între timp, locuința bărbatului. Direcția pentru Protectia Copilului se ocupă de consilierea psihologică a copilei, într-un centru specializat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Drama unei copile din Iași, violată ani la rând de cel care îi devenise tată. Coșmarul fetei ar fi început când avea doar 7 ani