Antena Meniu Search
x

Copilă de 13 ani, dispărută în Vrancea. Miruna a spus familiei că pleacă la școală și nu s-a mai întors acasă

O fată de 13 ani din judeţul Vrancea este căutată de poliţişti, fiind dată dispărută de familie. Ea a plecat către şcoală şi de atunci nu a mai văzut-o nimeni, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 07:42

Copilă de 13 ani, dispărută în Vrancea. Miruna spus familiei că pleacă la școală și nu s-a mai întors acasă
Copilă de 13 ani, dispărută în Vrancea. Miruna spus familiei că pleacă la școală și nu s-a mai întors acasă - Poliția Română

”La data de 28 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, MIRCEA MIRUNA GABRIELA, în vârstă de 13 ani, din Goleşti, a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a se deplasa la şcoala unde este elevă şi până în prezent nu a mai revenit la domiciliu”, a transmis, joi seară, IPJ Vrancea.

Miruna a plecat la școală și nu s-a mai întors

Poliţiştii au precizat şi semnalmentele fetei: înălţime – 1.68 m, greutate-aproximativ 56 kg, ochi căprui, păr şaten.

La momentul plecării, minora  purta o geacă neagră până în talie, pantaloni negri din material textil, în picioare avea o pereche de adidaşi negri. Avea asupra ei o geantă tip rucsac, negru cu alb.

”Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorei, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani, dispărută în Vrancea. Miruna a spus familiei că pleacă la școală și nu s-a mai întors acasă