Antena Meniu Search
x

Copilă de 9 ani, izbită de o tânără şoferiţă în timp ce se plimba cu bicicleta prin comuna Barcani. Fata a ajuns la spital

O fetiţă de 9 ani din judeţul Covasna pornise la plimbare cu bicicleta, însă în loc să se întoarcă în siguranţă acasă a ajuns la spital. O tânără şoferiţă în vârstă de 20 de ani a lovit-o cu maşina pe copilă, pe DN 13E, în localitatea Barcani. Aceasta nu consumase alcool.

de Redactia Observator

la 13.06.2022, 22:49

Copilă de 9 ani, izbită de o tânără şoferiţă în timp ce se plimba cu bicicleta
Copilă de 9 ani, izbită de o tânără şoferiţă în timp ce se plimba cu bicicleta - Shutterstock (scop ilustrativ)

O fată în vârstă de nouă ani a ajuns la spital după ce, în timp ce se deplasa pe bicicletă, a fost lovită de o maşină condusă de o tânără de 20 de ani. Accidentul a avut loc pe DN 13E, în localitatea Barcani din judeţul Covasna.

Fetiţa de 9 ani, lovită de maşină, a ajuns la spital

Potrivit IPJ Covasna, poliţiştii care au ajuns la locul accidentului au constatat faptul că o fată de 9 ani, care se deplasa pe bicicletă, a fost acroşată de un autoturism condus de o tânără de 20 de ani. În urma impactului, fetiţa a căzut pe carosabil. Victima a fost preluată de către un echipaj medical şi transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind rănită uşor. 

Tânăra şoferiţă nu consumase alcool

Tânăra aflată la volan a fost testată alcoolscop, iar rezultatul a fost negativ, relatează news.ro. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămarea corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Copilă de 9 ani, izbită de o tânără şoferiţă în timp ce se plimba cu bicicleta prin comuna Barcani. Fata a ajuns la spital