Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copilaș de doi ani, mort după ce tatăl l-a călcat accidental cu tractorul, în curtea casei din Brăila

Accident de-a dreptul șocant în Brăila. Un copilș de doi ani a murit după ce a fost călcat accidental cu un tractor de tatăl său, în curtea casei. 

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 14:43

Copilaș de doi ani, mort după ce a fost călcat accidental cu tractorul chiar de tatăl lui, în curtea casei din Brăila Copilaș de doi ani, mort după ce a fost călcat accidental cu tractorul chiar de tatăl lui, în curtea casei din Brăila - Profimedia

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 10:25, s-a sesizat prin apel 112 faptul că un copil ar fi fost călcat de un tractor în comuna Tufești. Din primele date a reieșit că, în curtea unui imobil din comuna Tufești, un bărbat de 51 de ani ar fi efectuat manevre cu un utilaj și l-ar fi accidentat pe fiul său de 2 ani. 

Ucis accidental de tată

Bărbatul a transportat copilul la cabinetul medical din localitate solicitând ajutor de specialitate, fiind constatat decesul minorului. Acesta urmează a fi preluat de Servciul Județean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Evenimente » Copilaș de doi ani, mort după ce tatăl l-a călcat accidental cu tractorul, în curtea casei din Brăila