Antena Meniu Search
x

Video Copilașul de nici 2 ani care s-a înecat în curtea casei este în comă. Tatăl repara o avarie la apometru: "Până şi-a adus o piesă, copilul cred că a alunecat"

Tragedie într-o familie din judeţul Timiş. Un copil de un an şi şapte luni a ajuns în stare critică la spital, după ce s-a înecat în căminul din curtea casei, unde sunt montate apometrele. Copilul a stat acolo aproape 10 minute, până când acesta a fost găsit incoştient de către părinţi. A fost transportat de urgenţă cu elicopterul la Timişoara, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. Urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 08:31

Vezi și

Totul s-a petrecut ieri după amiază, în satul Jena, din Timiș. Baieţelul de un an și sapte luni a fost scăpat din ochi preţ de doar câteva minute, timp în care acesta a căzut în groapa unde sunt montate apometrele, care are doar 50 de centimetri adancime. Tatal său încerca să remedieze o avarie.

Primar, Găvojdia Dănuţ Stoica: Cred că a fost o clipă de neatenție. S-a spart o ţeavă, unde are apometrul, la căminul de apă și repara acolo. Până şi-a adus o piesă, copilul cred că a alunecat acolo cu capul în apă.

Oamenii legii l-au găsit pe copil inconştient 

După apelul la 112, primii care au ajuns la fața locului au fost doi agenți de la secția de poliție din localitatea Găvojdia. Oamenii legii l-au găsit pe copil inconştient și au încercat să îl readucă la viaţă. În scurt timp, a ajuns şi o ambulanţă, împreună cu un echipaj SMURD. Cadrele medicale au continuat aproape o oră şi jumătate manevrele de resuscitare.

Pe acelaşi subiect

Aurora Voicilă, IPJ Timiș: După efectuarea manevrelor de resuscitare de către echipajele medicale sosite la faţa locului, băiețelului i-a revenit pulsul, acesta fiind transportat cu elicopterul SMURD la Timişoara.

Elicopterul a aterizat la spitalul judeţean, iar de acolo băieţelul a fost transferat la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu". Medicii sunt extrem de rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale micuţului.

Copilul este într-o coma profundă, extrem de grav. Bineînţeles, inconştient, cu sângerare abdominală, probabil în urma unei căzături de la înălţime în acel puţ cu apă. Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copilașul de nici 2 ani care s-a înecat în curtea casei este în comă. Tatăl repara o avarie la apometru: "Până şi-a adus o piesă, copilul cred că a alunecat"