Antena Meniu Search
x

Copil de nici 2 ani, resuscitat după ce a căzut într-un bazin cu apă, în Timiș. Băiețelul se zbate între viață și moarte

Un copil de 1 an și 7 luni, din localitatea Jena, județul Timiș, este în stare gravă după ce a căzut, luni, într-un bazin cu apă cu adâncimea de 50 de centimetri.

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 17:15

copil la spital
Copil de nici 2 ani, resuscitat după ce a căzut într-un bazin cu apă, în Timiș. Băiețelul se zbate între viață și moarte - Shutterstock (arhivă)

Potrivit Poliției Timiș, incidentul a avut loc luni în jurul orei 14:30. Polițiștii Secției 6 Găvojdia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un băiețel în vârstă de 1 an și 7 luni din localitatea Jena, județul Timiș, a căzut într-un bazin cu apă cu adâncimea de 50 de centimetri.

Copilul a fost luat inconștient din bazinul cu apă

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au început de îndată manevrelor de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale.

După manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale sosite la fața locului, băiețelului i-a revenit pulsul, acesta fiind transportat cu elicopterul SMURD la Timișoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Copil de nici 2 ani, resuscitat după ce a căzut într-un bazin cu apă, în Timiș. Băiețelul se zbate între viață și moarte