Antena Meniu Search
x

Video Copilul de 14 ani din Târgu Mureş a fost bătut de cei patru adolescenți pentru că nu a vrut să plătească taxă de protecţie. Trei dintre agresori, arestați

Caz şocant petrecut într-un parc din Târgu Mureş. Un copil de 14 ani a fost bătut cu bestialitate de un grup de tineri, pentru că nu a vrut să plătească o aşa-zisă taxă de protecţie. Pe fir au intrat poliţiştii de la investigaţii criminale, care, alături de procurori i-au vizitat acasă pe agresori. După ce unul dintre telespectatori ne-a trimis imaginile pe Fii Observator, trei dintre bătăuşi au fost arestaţi pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 03.02.2024, 07:54

Vezi și

Imaginile sunt revoltoare. Printre înjurături şi huiduieli, copilul de 14 ani este bruscat de cei patru bătăuşi, apoi trântit la pământ şi lovit cu sălbăticie atât cu pumnii, cât şi cu picioarele. În urma altercaţiei, adolescentul a fost transportat la spital cu răni grave şi a avut nevoie de aproape 35 de zile de îngrijiri medicale. Mama copilului mers imediat la poliţie.

În tot acest timp, autorităţile au deschis un dosar de cercetare, iar Polițiștii Biroului de Investigații Criminale şi procurorii s-au autosesizat din oficiu şi au făcut joi patru percheziții în Târgu Mureș și Acățari, la locuințele celor patru bătăuşi. Abia atunci au fost luate şi primele măsuri.

Bătut pentru că nu a vrut să plătească taxă de protecție

Luca Alexandra, IPJ Mureș: Au dispus reţinerea pentru 24 de ore a patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, pentru fapte de violenţe asupra a doi minori de 13 şi 14 ani.Trei dintre tinerii reţinuţi au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere legală şi arestaţi preventiv şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

În urma audierilor, poliţiştii au mai descoperit încă o victimă. Un copil de 13 ani a fost agresat de către unul dintre cei patru indivizi, la sfârşitul anului trecut. Locuitorii din zonă spun că sunt terorizaţi de această gaşcă de tineri.

Locatar: Au trecut cu bicicletele şi au aruncat cu petarde înauntru. Deci sunt de groază.

Cazul a fost făcut public după ce imaginile ne-au fost transmise de către un telespectator pe Fii observator. Aşa că dacă aveţi informaţii sau imagini ce pot deveni o ştire, ne găsiţi pe aplicaţia ObservatorNews sau pe Whatsapp, la numărul 0722.699.800. Vom prezenta cazul la Observator şi pe observatornews.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copilul de 14 ani din Târgu Mureş a fost bătut de cei patru adolescenți pentru că nu a vrut să plătească taxă de protecţie. Trei dintre agresori, arestați