Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copilul de 4 ani răpit în Mureş a scăpat din mâinile tatălui care ameninţa că-l va ucide. Cum a fost convins bărbatul să-şi cruţe fiul

Un bărbat din județul Mureș și-a răpit propriul copil și a amenințat că îl va ucide. Incidentul a ținut autoritățile în alertă timp de mai multe ore, culminând cu eliberarea în siguranță a copilului.

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 13:37

O tânără de 22 de ani a alertat Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, spunând că fostul său partener, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Band, a amenințat că îi va ucide fiul de 4 ani și apoi se va sinucide, dacă ea nu acceptă să reia relația cu el.

Tatăl copilului, convins de negociator

Echipa de intervenție s-a deplasat de urgență într-o pădure din zona localității Band, unde se aflau bărbatul și copilul.

Vezi și

Negociatorul a reușit să-l convingă pe bărbat să renunțe la intențiile sale și să elibereze copilul, ceea ce s-a și întâmplat, relatează Mediafax.

Copilul este teafăr, fără urme vizibile de violență. După eliberarea copilului, suspectul a fost dus la Clinica de Psihiatrie pentru evaluare și îngrijiri de specialitate. A fost emis ordin de protecție provizoriu, fiind totodată deschis dosar penal de amenințare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Copilul de 4 ani răpit în Mureş a scăpat din mâinile tatălui care ameninţa că-l va ucide. Cum a fost convins bărbatul să-şi cruţe fiul