Antena Meniu Search
x

Coronavirusul este prezent în aproape toate judeţele, trebuie luate măsuri foarte rapide, anunţă Orban: "Este oarecum îngrijorător" (Video)

Premierul Ludovic Orban a susţinut o declaraţie de presă, în care a precizat că alte etape de relaxare în starea de alertă nu vor fi posibile, dacă numărul de cazuri continuă să crească.

de Redactia Observator

la 24.06.2020, 19:27

Vezi și
  • Următoarea etapă de relaxare, doar dacă scad cazurile de infectare
  • Virusul s-a împrăştiat în toată ţara

"Etapa de relaxare vine numai în condiţiile în care se înregistrează un nivel previzionat al răspândirii virusului în comunitate. Deocamdată, vedem că, deşi măsurile de relaxare pe care le-am luat au fost foarte prudente, încă avem un număr mare de infectări. Ce este oarecum îngrijorător este că numărul de persoane infectate este distribuit în aproape toată ţara, ceea ce înseamnă că virusul este prezent în comunitate, în aproape toate judeţele şi din cauza asta trebuie să luăm măsuri foarte rapide, legate de anchetele epidemiologice, izolarea persoanelor. De asemenea, va trebui ca toate organele de control să fie mobilizate la maxim, pentru a asigura respectarea regulilor impuse pentru protejarea sănătăţii oamenilor",  a precizat premierul.

Legat de redeschiderea restaurantelor, premierul a precizat că nu poate face declaraţii pe această temă, momentan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Coronavirusul este prezent în aproape toate judeţele, trebuie luate măsuri foarte rapide, anunţă Orban: "Este oarecum îngrijorător" (Video)