Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dramă în familia unui cântăreţ de muzică populară. Cosmin s-a stins din viaţă la numai 36 de ani (Video)

Dramă în familia unui cântăreţ de muzică populară din Arad. Fiul lui Lele Crăciunescu, Cosmin, a murit la numai 36 de ani din cauza unei boli incurabile.

de Redactia Observator

la 12.03.2018 , 16:52

Dramă în familia unui cântăreţ de muzică populară. Cosmin s-a stins din viaţă la numai 36 de ani - Facebook

Dramă în familia unui cântăreţ de muzică populară din Arad. Fiul lui Lele Crăciunescu, Cosmin, a murit la numai 36 de ani din cauza unei boli incurabile.

Cosmin Crăciunescu a moştenit de la tatăl său dragostea pentru muzica populară şi cânta, la rândul său, acelaşi gen, uneori chiar alături de tată.

Angajat al Primăriei Lipova, Cosmin Crăciunescu a murit, la sfârşitul săptămânii trecute, după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Articolul continuă după reclamă

Vestea morţii lui Cosmin Crăciunescu i-a devastat pe prieteni şi pe rude. Zeci de oameni au postat mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Dramă în familia unui cântăreţ de muzică populară. Cosmin s-a stins din viaţă la numai 36 de ani (Video)