Antena Meniu Search
x

Cosmin Seleşi, unul dintre cei 12 actori români din distribuția spectacolului INSIDE

Pentru prima dată in Romania, spectacolul are caracter site-specific (inspirat de un loc anume, creat pentru acel loc și derulat o singură dată).

 Pentru prima dată in Romania, spectacolul are caracter site-specific (inspirat de un loc anume, creat pentru acel loc și derulat o singură dată).

La Bucureşti, INSIDE le va oferi spectatorilor posibilitatea de a experimenta un traseu emoțional fictiv într-unul dintre cele mai importante muzee de tradiție și artă populară din Europa: Muzeul Național al Ţăranului Român. INSIDE va dezvălui spațiile private ale MȚR unui număr restrâns de spectatori, în același timp – mai exact, doi.

Publicul va avea acces în spații fizice, pe care altfel nu ar avea ocazia să le vadă, cât și la cele metaforice, la vocea interioară a personajelor, pe care le va auzi cu ajutorul unui TELEFON MOBIL. La intrare, fiecare spectator va primi un telefon şi va fi invitat să-l folosească. Telefonul mobil este cheia principală de acces către înţelegerea spectacolului. Fiecare pereche de spectatori este ghidată de vocile “Dinăuntru”.

PREMIERA va avea loc în 17 mai și va fi urmată de 4 reprezentații în 18, 19, 20 și 21 mai. La o reprezentație pot participa doar 22 de spectatori, în cupluri de câte 2 persoane. Mai multe detalii pe site-ul evenimentului sau pe Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cosmin Seleşi, unul dintre cei 12 actori români din distribuția spectacolului INSIDE