Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cosmin, un băiat de 13 ani din Suceava, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Mesaj RO-Alert pentru găsirea copilului

Ilie Cosmin Luca, un băiat de 13 ani din municipiul Suceava, este căutat de poliție, după ce a fost dat dispărut de familie. Marți, în jurul orei 16.00, copilul a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Autoritățile au emis inclusiv un mesaj RO-Alert, prin care solicită sprijinul populației pentru găsirea minorului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.07.2023, 11:22

Miercuri seară, polițiștii suceveni au anunțat că desfășoară activități de căutare a unui băiat în vârstă de 13 ani, Ilie Cosmin Luca, din municipiul Suceava, care marţi după-amiază a plecat de la domiciliu fără a reveni până în prezent.

Semnalmente:

- înălțime cca. 1,65-1,67 m, greutate 49 kg, ochi albaștri verzui, ten măsliniu, constituție atletică.

"La momentul plecării, băiatul purta un tricou portocaliu, pantaloni scurți de culoare gri, adidași negri, precum și un rucsac de negru marca Nike", se arată în comunicatul Poliției.

Pe acelaşi subiect

Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea băiatului

Toți cei care dețin date și informații cu privire la minorul căutat sunt rugați să apleze cea mai apropiată unitate de poliție sau să transmită datele prin SNUAU 112.

Pentru găsirea băiatului, autoritățile au emis inclusiv un mesaj RO-Alert.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cosmin, un băiat de 13 ani din Suceava, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Mesaj RO-Alert pentru găsirea copilului