Antena Meniu Search
x

Sabin, vecinul lui Costin Mărculescu: "Mergea cu un hanorac, cu glugă pe el, parcă se ferea de cineva"

Sabin, vecinul lui Costin Mărculescu, a povestit că actorul era abătut în ultima perioadă. Își amintește că ultima dată când a vorbit mai mult cu el a fost după ce a murit Tamara Buciuceanu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.06.2020, 17:46

  • Soția lui Sabin a fost cea care a dat alarma la 112.
  • Surse din anchetă spun că rezultatele preliminare indică un infarct pe care l-ar fi suferit Mărculescu.

"Îl știam de câțiva ani, plimbam cățelul împreună. Avea și el un cățel, aveam și eu. Ne salutam, vorbeam. Era un băiat liniștit, dar în ultimul timp era abătut.

Purta un hanorac și glugă, parcă se ferea de cineva. Ziceai că e zbârlit, că îi e frig, deși era destul de cald. Săracu', mergea cu hanoracul pe el, gânditor. Ultima dată când am vorbit mai mult cu el a fost după ce a murit Tamara Bucuceanu", a declarat pentru Observator vecinul lui Costin Mărculescu.

Soția lui Sabin a fost cea care a dat alarma la 112.

"Aseară, am fost sus, am bătut la ușă de câteva ori și nu a răspuns. Lătra cățelul. 

M-am dus și i-am povestit soției. Și chiar i-am zis: cred că și-a luat viteză, a plecat după Ciobanu. Ea a sunat la 112", a mai  spus vecinul actorului.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în baie, noaptea trecută, fără urme de violenţă pe corp.

Poliţiştii şi pompierii au fost chemați de vecini, pentru că actorul nu mai răspundea la uşă sau la telefon de mai multă vreme.

Medicii legiști au efectuat autopsia și surse din anchetă spun că rezultatele preliminare indică un infarct pe care l-ar fi suferit Mărculescu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sabin, vecinul lui Costin Mărculescu: "Mergea cu un hanorac, cu glugă pe el, parcă se ferea de cineva"