Antena Meniu Search
x

Restricţii de circulaţie în Ungaria, cozi de 20 kilometri la vama Nădlac

Din cauza unor restricţii impuse pe drumurile naţionale şi autostrăzile din Ungaria pentru autovehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, vama Nădlac s-a transformat, în ultimele 24 de ore, într-o parcare uriaşă. Cozile de maşini s-au întins chiar şi pe 20 de kilometri, potrivit martorilor.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.10.2019, 10:04

Restricţii de circulaţie în Ungaria, cozi de 20 kilometri la vama Nădlac
Restricţii de circulaţie în Ungaria, cozi de 20 kilometri la vama Nădlac - politiadefrontiera.ro

Din cauza unor restricţii impuse pe drumurile naţionale şi autostrăzile din Ungaria pentru autovehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, vama Nădlac s-a transformat, în ultimele 24 de ore, într-o parcare uriaşă.

Cozile de maşini s-au întins chiar şi pe 20 de kilometri, potrivit martorilor.

Ziua de 23 octombrie, în Ungaria, este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare, motiv pentru care circulaţia a fost restricţionată.

Astfel, începând de pe 22 octombrie, ora 23.00 şi până pe 23 octombrie, la ora 23.00, circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost restricţionată, cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile.

Pe acelaşi subiect

"În perioada menţionată, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria", se arată într-o informare a Poliţiei de Frontieră.

Din cauza acestor restricţii, cozile de maşini s-au întins chiar şi pe 20 de kilometri, iar nervii şoferilor au fost întinşi la maxim.

'Stăm de aseară de la ora 22.00 în vamă şi nu se mişcă nimic', ne-a scris în această dimineaţă un român pe pagina de Facebook.

Pe site-ul Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la Vama Nădlac este de aproximativ 10 minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Restricţii de circulaţie în Ungaria, cozi de 20 kilometri la vama Nădlac