Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crimă BIZARĂ în Bihor. L-a ucis cu o ploaie de lovituri cu toporul, apoi s-a culcat liniştit, în altă cameră. La audieri a făcut o mărturisire care schimbă totul

Un bătrân din Bihor este acuzat că, în timp ce se afla împreună cu victima sa, un consătean de 39 de ani, a aplicat acestuia mai multe lovituri în zona capului.

de Redactia Observator

la 09.10.2017 , 18:33

Crimă BIZARĂ în Bihor. L-a ucis cu o ploaie de lovituri cu toporul, apoi s-a culcat liniştit, în altă cameră. La audieri a făcut o mărturisire teribilă

Un bătrân din Bihor este acuzat că, în timp ce se afla împreună cu victima sa, un consătean de 39 de ani, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri în zona capului cu un topor, leziuni în urma cărora victima a decedat.

Şocant este că, după ce şi-a lovit victima cu bestialitate în zona capului, desfigurându-i fața, a lăsat-o în agonie în propria locuință și a plecat liniștit să se culce în altă cameră, fără să anunțe autoritățile, nici imediat după săvârșirea faptei și nici ulterior, a doua zi.

Potrivit prim-procurorului Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cadavrul a fost descoperit de anchetatori a doua zi, după ce mama victimei, aflând de la vecini că fiul său a fost văzut ultima oară intrând în curtea agresorului, a alertat autorităţile.

Articolul continuă după reclamă

Suspectul şi-a recunoscut fapta, indicând corpul delict cu care a lovit victima, precum şi împrejurările în care a comis oribila crimă.

La audieri, Foltuţ a invocat legitima apărare, acuzând că victima, în stare avansată de ebrietate, ar fi intrat peste el în casă, cerându-i alcool să bea, ameninţându-l cu moartea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Crimă BIZARĂ în Bihor. L-a ucis cu o ploaie de lovituri cu toporul, apoi s-a culcat liniştit, în altă cameră. La audieri a făcut o mărturisire care schimbă totul