Antena Meniu Search
x

Bărbatul din Cluj care și-a ucis mama a încercat să-și ucidă și fratele, care dormea

Un bărbat din Cluj a încercat să-și ucidă familia luni seară. El și-a înjunghiat mortal mama, apoi a intrat și în camera fratelui său, încercând să-l ucidă și pe acesta, pentru a-și acoperi crima.

de Redactia Observator

la 12.05.2020, 21:59

Crimă la Cluj, un bărbat și-a ucis mama și a încercat să-și omoare și fratele - observator.tv

Cei doi avuseseră o ceartă mai devreme, în urma căreia agresorul a decis să o ucidă pe femeia care i-a dat viață, dar și pe propriul frate.

"Anchetatorii au stabilit că MCC s-a deplasat în camera mamei sale MM şi i-a aplicat lovituri cu un cuţit în zona toracică şi în zona capului. După ce MM a decedat, MCC s-a deplasat în camera unde dormea fratele său MFD şi cu acelaşi cuţit a încercat să îl omoare şi pe acesta pentru a ascunde crima comisă asupra mamei sale. MFD a reuşit să se apere şi a fugit în camera unde se afla victima MM, închizând uşa. MCC a încercat să intre şi în această cameră, însă a spart cu pumnul geamul uşii, iar cioburile l-au tăiat pe MFD la picior. NS, concubina lui MCC, a ieşit pe holul locuinţei, iar atunci MCC şi-a încetat agresiunile şi a început să strige că fratele său MFD şi-a omorât mama. În continuare, MCC a ridicat receptorul telefonului fix apelând la 112. În acest timp MFD a reuşit să fugă din nou, în camera sa unde s-a izolat până la venirea poliţiei", informează autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbatul din Cluj care și-a ucis mama a încercat să-și ucidă și fratele, care dormea