Antena Meniu Search
x

Video Crima de la Padina: Fiii "vrăjitoarei" Sidonia l-au ucis pe Sorin Anghel cu două cuţite. Un procuror şi un poliţist au fost martori la atac

Detalii surprinzătoare în cazul crimei de la Padina. Un poliţist şi un procuror au fost martori la momentul în care Sorin Anghel a fost ucis de fraţii Fabian. În rechizitoriul dosarului care a fost trimis în judecată, anchetatorii mai arată şi că nu s-a folosit un singur cuţit, ci două. Între timp, inspecţia judiciară analizează sesizarea procurorului general făcută pe numele magistraţilor care i-au lăsat în arest la domiciliu pe băieţii vrăjioarei Sidonia.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 20:08

Un procuror din Dâmboviţa şi un poliţist din Ilfov sunt printre martorii care au asistat la uciderea lui Sorin Anghel. Ba chiar magistratul este cel care a filmat scenele răfuielii de pe terasa hotelului din Padina. Declaraţiile celor doi se regăsesc în rechizitoriul întocmit de colegii lor.

Detalii surprinzătoare în cazul crimei de la Padina

"Nici procurorul care a fost prezent nici poliţistul care a apărut după 4 luni şi a devenit martorul principal nu au încercat să sune la 112 au fost prezenţi încă de la debutul scandalului. Nici măcar după incident nu au luat nicio măsură de conservare a probelor. Eu cred că avem nişte grave deficienţe în administrarea probelor", spune Andrei Necea, avocatul fraţilor Marin. 

Vezi și

2 minute şi 14 de secunde, atat a durat bătaia în urma căreia Sorin Anghel a fost omorât de fraţii Fabian. Întreg scandalul a fost filmat de camerele de supravegehere dar şi de ceilalţi invitaţi la petrecerea organizată de valentine`s day. Violenţa a luat locul distracţiei în momentul în care Laurenţiu Marin, unul dintre fiii vrăjitoarei Sidonia, ar fi privit-o insistent pe soţia victimei, care dansa pe un scaun. Bărbatul care, spun procurorii, consumase alcool şi amfetamină s-a ridicat şi l-a lovit. 

Pe acelaşi subiect

Filmul unei crime sângeroase

Laurenţiu a ieşit din bar împreună cu fraţii lui şi ce părea a fi sfârşitul conflictului a fost, de fapt, începutul. Potrivit rechizitoriului, camerele de supraveghere au surprins momentul în care, George Armando, Laurenţiu şi Louis - Justin intră înapoi în local, pe o altă uşă. Doi dintre ai aveau asupra lor cuţite. Procurorii spun că l-au înjunghiat şi lovit pe Sorin Anghel până s-a prăbuşit. 

Apoi au fugit cu maşina şi au fost prinşi într-o pădure. După 4 luni dosarul a fost trimis în judecată cu acuzatia de omor. Avocaţii inculpatilor spun, insa, că a fost vorba strict despre legitimă apărare. 

"În ceea ce ne priveşte, lucrurile sunt foarte clare. Am mai spus o şi o repet: fapta este dovedită iar probele au fost administrate în mod corect. În camera preliminară el va fi analizat cu privire la legalitatea efectivă a rechizitoriului", spune Liviu Vasilescu, avocat victimă.

Imediat după incident, fraţii Marin au ajuns în spatele gratiilor. La începutul lunii iunie, suspecţii au fost plasaţi în arest la domiciliu. Procurorul general a reclamat la Inspecţia Judiciară  posibile fapte de neglijenţă în  cazul magistraţilor care au decis că fraţii Fabian pot merge acasă. Sesizarea este acum în analiză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Crima de la Padina: Fiii "vrăjitoarei" Sidonia l-au ucis pe Sorin Anghel cu două cuţite. Un procuror şi un poliţist au fost martori la atac