Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Criminalii lui Sorin Anghel au sărbătorit cu grătar şi şampanie eliberarea după 3 luni. Anunţ sfidător: "Justiţia şi-a făcut treaba"

În 24 de ore de libertate a apărut încă un mort în curtea fraţilor Fabian. Sunt cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, acuzaţi că au omorât un om la petrecerea de Ziua Îndrăgostiţilor de la un hotel din Padina. După ce au fost eliberaţi din închisoare, au dat o petrecere-monstru, cu şampanie şi proţap, în casa mamei lor unde au fost plasaţi în arest la domiciliu. A doua zi, un bărbat care avea grijă de curtea lor  a fost găsit fără suflare. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 14.05.2024 , 19:39

Înconjuraţi de zeci de prieteni şi familie, fraţii Fabian petrec, liberi şi fără griji, ca la nuntă: cu şampanie şi mâncăruri alese. Sfidători, se bucură pe reţelele de socializare după doar trei luni de când au omorât, cu brutalitate, un om. 

Au sărbătorit cu grătar şi şampanie eliberarea 

Ahmed - fratele suspecţilor: N-a fost nicio petrecere. Aseară a fost simplu doar. Mulţi veri, neamuri.   

Vezi și

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au decis că cei trei suspecţi pot fi plasaţi în arest la domiciliu în casa mamei lor, vrăjitoarea Sidonia. Fraţii Fabian erau în arest preventiv din 12 februarie, după crima din Padina.

Pe acelaşi subiect

Sorin Anghel, tată a doi copii, nu a avut nicio şansă. Bărbatul de 41 de ani, un om de afaceri cunoscut în Târgovişte, a fost ucis la petrecerea de Ziua Îndrăgostiţilor pentru că a încercat să-şi apere soţia. Suspecţii au susţinut mereu că a fost legitimă apărare. Pentru magistraţi, a cântărit greu un test genetic care arăta că sângele de pe tricourile lor nu aparţinea victimei. 

Sidonia, mama suspecţilor: Dumnezeu mi-a ascultat rugile. Am prevăzut că copiii vor fi liberi. M-am aşteptat să se întâmple.

Ahmed - fratele suspecţilor: Justiţia şi-a făcut treaba. Domnii judecători au văzut dovezile clare şi au văzut că nu e exact cum a părut şi tot ce se specula în presă până acum. 

Adrian Cuculis, avocat: Sunt infracţiuni mult mai blânde, nesemnificative dacă le luam în raport de o infracţiune contra vieţii cum este omorul, unde te chinui luni de zile, poate chiar si un an de zile să încerci să obţii o măsură mult mai blândă. Se pune într-adevăr întrebarea legitimă: de ce s-a întâmplat lucrul acesta?  

Pe parcursul anchetei, avocatul celor trei frați a susținut că victima ar fi provocat scandalul. 

Adrian Necea, avocatul fraţilor Fabian: A luat un cuţit, într-adevăr, Solomon de pe bar, era cuţitul de pe bar, nu că a venit... Nu macetă, nu nimic, era cuţitul cu care tăiau mâncarea. Când a intrat, a venit direct cu sticla victima şi a aplicat patru lovituri cu sticla. 

Liviu Vasilescu, avocatul familiei lui Sorin Anghel: Nu pot să nu remarc o soluţie controversată. Mă aştept de acum înainte sigur, la un proces foarte lung, îndelungat, cu foarte multe amânări şi tergiversări.

Încă un mort în preajma lor 

Între timp, petrecerea de pomină dată în cinstea fraţilor George-Armando Marin, Laurențiu Marin - cel care ar fi aplicat lovitura de cuţit mortală – și Louis Justin Marin, a făcut o nouă victimă. Curtea casei a fost împânzită dimineaţă de poliţişti, după ce un om a fost găsit mort. 

Cosmina Balint, reporter Observator: Bărbatul de 56 de ani a fost găsit de medici fără suflare într-o anexă din această curte a fraţilor Fabian. Potrivit surselor, acesta se ocupa de curaţenia grădinii, iar apelul la 112 a venit chiar din partea unui dintre fraţi.

Sidonia: Acum, pe bune, a murit un mort, era un muncitor de curte. A băut în plus şi, na, a făcut preinfarct.

Ahmed - fratele suspecţilor: Îl mai ţineam la noi, îi mai dădeam de mâncare. Omul avea probleme, era alcoolic. 

În acest caz, a fost deschisă o nouă anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Criminalii lui Sorin Anghel au sărbătorit cu grătar şi şampanie eliberarea după 3 luni. Anunţ sfidător: "Justiţia şi-a făcut treaba"