Antena Meniu Search
x

Video Crima de la Padina. Motivul care ar fi dus la eliberarea celor trei fraţi suspectaţi că l-au ucis cu maceta pe Sorin Anghel. Fiii "vrăjitoarei" Sidonia, în arest la domiciliu

Bărbaţii acuzaţi că au ucis cu maceta un bărbat într-un hotel din Padina au fost eliberaţi din arest. Judecătorii au fost de acord sa fie anchetaţi în continuare în arest la domiciliu, după ce crima lor a şocat o ţară întreagă. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 13.05.2024 , 19:38

Potrivit apărării acestora -  ar fi fost făcute teste genetice ca să se stabilească al cui este sângele de pe tricourile suspecţilor, iar rezultatul arată că nu e al victimei şi că e al lor. După o analiză amănunţită a imaginilor care arătau că cearta a început din cauza victimei - toate ar fi cântărit în această schimbare a deciziei. 

Cei trei suspecţi în cazul crimei de la Padina, judecaţi în arest la domiciliu

Pe parcursul anchetei, avocatul celor trei frați suspecți în acet caz a susținut că victima a provocat scandalul. Potrivit apărătorului, acesta l-ar fi lovit pe unul dintre frați, după care i-ar fi atacat cu o sticlă spartă. De altfel, avocatul a depus o plângere penală împotriva victimei, în instanța de judecată. Însă aşteptăm motivarea instanţei pentru a vedea exact de ce după 3 luni petrecute după gratii cei trei interlopi au fost trimişi în arest la domiciliu. 

Vezi și

Cei trei au interdicţia de a lua legătura, direct sau indirect, cu martorii din dosarul în care sunt cercetaţi. Fraţii Marin sunt suspectaţi că în noaptea de 10 spre 11 februarie au ucis un bărbat, într-un hotel din Padina, judeţul Dâmboviţa, în timpul unei petreceri. Victima a intrat în conflict cu cei trei interlopi după ce aceştia au făcut referiri la soţia sa, iar el i-a luat femeii apărarea.Bărbatul ucis era un om de afaceri cunoscut în Târgovişte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Le plătiţi copiilor meditaţii pentru Evaluarea Naţională sau Bacalaureat?
Observator » Evenimente » Crima de la Padina. Motivul care ar fi dus la eliberarea celor trei fraţi suspectaţi că l-au ucis cu maceta pe Sorin Anghel. Fiii "vrăjitoarei" Sidonia, în arest la domiciliu