Antena Meniu Search
x

Video Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi apere fiicele vitrege

Crimă oribilă în Capitală de la un like pe Facebook! Victima este un bărbat de 46 de ani care a vrut să-şi apere fiicele. A sfârşit omorât în bătaie cu bâtele de doi tineri, sub privirile a zeci de oameni, mijlocul unui bulvard aglomerat. Unul din criminali e minor, are doar 16 ani şi este luptător MMA. Scenele şocante au fost surprinse de camere, iar procurorii spun că vor lăsa traume martorilor care au asistat la omor. 

de Denisa Dicu

la 15.05.2024 , 19:42

Sunt imagini cumplite, surprinse pe stradă, de un martor care trecea prin zonă. Doi tineri, de 16 şi 20 de ani, lovesc fără milă un bărbat care le-ar putea fi tată, de 46 de ani. Îl atacă cu o furie oarbă, cu două bâte. Nu se opresc până când victima nu mai mişcă. Fug apoi. Totul se întâmplă într-o intersecţie extrem de aglomerată din cartierul Crângaşi, la o oră de vârf, sub privirile a sute de martori. Îngroziţi şi revoltaţi oamenii cer ajutor la 112. 

O crimă pentru un Like

Urmează momente dramatice. Medicii încep să-l resusciteze direct pe asfalt. În zadar. 

Vezi și

Martor: A murit săracul!

Pe acelaşi subiect

Atacul mortal a pornit de la o discuţie aprinsă între fiicele vitrege ale victimei şi câteva adolescente în parcul din zonă. Surse din anchetă spun că tinerele s-ar fi certat din gelozie. Una dintre fetele bărbatului i-ar fi dat un like la o poză iubitului uneia dintre ele. Ameninţate cu bătaie, şi-au sunat tatăl. Bărbatul, electrician de meserie, era la serviciu. Când a ajuns în parc, a dat peste agresori - iubiţii tinerelor care îi intimidau fetele. 

Una dintre fiicele victimei: Fetele au spus că s-a luat cineva de ele şi l-au sunat pe tata. Tata a venit acolo, a vorbit cu fetele şi după a plecat. Au fugit după el şi până la urmă l-au prins în mijlocul străzii şi i-au dat în cap. 

Denisa Dicu, reporter Observator: Fără să se mai gândească la consecinţe, cei doi agresori au smuls mai mulţi araci, exact cum sunt aceştia, care susţin copacii. Când s-au văzut cu bâtele în mână, au început să-l lovească cu sălbăticie pe bărbat. 

Taximetrist: Acolo i-au dat doi pari în cap şi a căzut jos. L-au bătut în parc prima dată. El a vrut să fugă, să traverseze drumul. Omul a fugit de moarte. 

Martoră: De aici au sărit după el. L-au bătut, l-au bătut. 

- Am văzut vreo trei bâte la un moment dat. l-au bătut râu de tot, cu bestialitate. 

Martori: Din parc au venit alergând pe aici şi aici i-au dat cu bâta în cap.

- Au dat cu bâtele îl el până l-au lăsat inconştient.

- l-au bătut în mijlocul străzii şi au fugit. Au fugit spre parc încolo.

Criminal la 16 ani 

Zona a fost împânzită rapid de poliţişti ca să-i găsească pe agresori. După două ore au pus mâna pe ei. 

La secţie au ajuns şi rudele agresorilor. Ei au altă variantă. 

Rude minor: Copiii s-au apărat. Nepotul meu s-a apărat. Copilul a fost ameninţat cu o macetă, cu o şurubelniţă. 

Cinci ore au fost audiaţi cei doi indivizi care sustin ca au fost in legitimă apărare. Relatarea lor nu i-a convins pe judecători care i-au trimis după gratii. Ambii sunt cercetaţi pentru omor   

Despre agresorul minor, care are doar 16 ani, surse Observator spun că era cunoscut ca un individ agresiv. Era în atenţia poliţiştilor de la secţie pentru a fi monitorizat. De altfel, pe reţele sociale poza într-un tip dur, ameninţător, tatuat din cap până-n picioare, în timp ce se defila cu un cuţit în mână. Din profilul de instagram reiese că este luptor MMA. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi apere fiicele vitrege