Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Suma uriașă strânsă în câteva zile de fani pentru Stormy Daniels, după ce a susținut că primește amenințări de la susținătorii lui Trump

Actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a depus mărturie în dosarul în care Donald Trump este acuzat că i-ar fi făcut acesteia mai multe plăți ascunse în perioada în care el era președinte. Sentința fostului președinte a fost amânată până în luna septembrie. Stormy Daniels a primit peste 900.000 de dolari dintr-o strângere de fonduri organizată pe GoFundMe, după ce fosta actriță a spus că susținătorii lui Trump au amenințat-o că îi ucid fiica. 

de Redactia Observator

la 06.07.2024 , 16:32

Suma uriașă strânsă în câteva zile de fani pentru Stormy Daniels, după ce a susținut că primește amenințări de la susținătorii lui Trump Suma uriașă strânsă în câteva zile de fani pentru Stormy Daniels, după ce a susținut că primește amenințări de la susținătorii lui Trump - Profimedia

Susținătorii lui Stormy Daniels au strâns peste 900.000 de dolari meniți să o ajute să se mute într-o casă în care să fie în siguranță sigură și să dea înapoi taxele legale, după ce a depus mărturie în procesul penal care a dus la condamnarea lui Donald Trump pentru 34 de infracțiuni. Banii provin dintr-o campanie GoFundMe înființată de fostul manager al actrițe, potrivit The Guardian.

Susținătorii lui Stormy Daniels au strâns peste 900.000 de dolari

„A devenit nesigur pentru familia ei și animalele de companie”, a scris organizatorul strângerii de fonduri, Dwayne Crawford, pe pagina campaniei, care a stabilit un obiectiv de 1 milion de dolari.

Articolul continuă după reclamă

„Stormy are nevoie de ajutor pentru a-și muta familia într-un loc în care să se simtă în siguranță. Ea are nevoie de asistență pentru a putea continua să plătească taxele, astfel încât Trump să nu câștige doar pentru că buzunarul lui pare nesfârșit”, a mai spus prietenul fostei actrițe.

Pe acelaşi subiect

Așa-numita campanie "I Stand with Stormy Daniels" - care, până vineri, strânsese peste 940.000 de dolari de la aproximativ 17.600 de donatori vine ca urmare a rolului-cheie jucat de Stormy Daniels în condamnarea lui Trump, la sfârșitul lunii mai, sub acuzația de falsificare a registrelor comerciale. 

Sentința lui Trump, amânată până în septembrie

Stormy Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, a fost plătită cu 130.000 de dolari pentru a păstra tăcerea cu privire la o întâlnire sexuală extraconjugală pe care ar fi avut-o cu Donald Trump cu un deceniu înainte de victoria acestuia în alegerile prezidențiale din 2016. Plata către Daniels a fost înregistrată în mod fals drept cheltuieli juridice, potrivit procurorilor, care au obținut în cele din urmă o condamnare împotriva lui Trump într-un tribunal din statul New York cu ajutorul mărturiilor actriței. 

Un judecător din New York a amânat pronunțarea sentinței lui Donald Trump până în septembrie după ce avocații fostului președinte american au depus demersuri pentru a contesta condamnarea în lumina deciziei anunțate luni de Curtea Supremă a SUA cu privire la imunitatea prezidențială. Curtea consideră că fostul "preşedinte nu beneficiază de imunitate pentru actele sale neoficiale", însă "are dreptul la cel puţin o prezumţie de imunitate pentru actele sale oficiale".

Avocații lui Trump au cerut anularea condamnării sale în dosarul Stormy Daniels după ce Curtea Supremă a decis că foștii președinți beneficiază de imunitate parțială pentru acte "oficiale" în timpul mandatului. Judecătorul Juan Merchan a declarat marți că va emite o decizie legată de solicitarea de anulare până pe 6 septembrie. Dacă este necesară pronunțarea sentinței, aceasta va avea loc pe 18 septembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri externe » Suma uriașă strânsă în câteva zile de fani pentru Stormy Daniels, după ce a susținut că primește amenințări de la susținătorii lui Trump