Antena Meniu Search
x

Filmul crimei cu drujba, din Timiş. Tânărul care a decapitat un tată în faţa copiilor săi şi-a plănuit atacul

Un tată a fost ucis într-un mod barbar chiar sub ochii copiilor săi. Atacatorul a intrat cu o drujbă în casa victimei şi i-a ameninţat întreaga familie. Copilul de 14 ani s-a salvat singur după ce s-a aruncat de la fereastra casei. Tatăl lui a fost urmărit de asasin.

de Redactia Observator

la 01.02.2019, 00:06

Vezi și

Un tată a fost ucis într-un mod barbar chiar sub ochii copiilor săi. Atacatorul a intrat cu o drujbă în casa victimei şi i-a ameninţat întreaga familie. Copilul de 14 ani s-a salvat singur după ce s-a aruncat de la fereastra casei. Tatăl lui a fost urmărit de asasin. A fost atacat cu o cruzime care îi înfioară şi pe criminalişti. Şi motivul este unul şocant. Agresorul voia să se răzbune pentru că a cumpărat de la victimă o maşină stricată.

Atacul tânărului de 32 de ani i-a şocat chiar şi pe anchetatori. Primele audieri au durat mai bine de 10 ore. Agresorul a descris pas cu pas filmul unei crime barbare. 

Ar fi premeditat totul. În jurul orei 5 dimineaţa, un martor l-a văzut în faţa casei din comuna Sânandrei, cu o drujbă în mână. A intrat în locuinţa victimei după ce a tăiat uşa de la intrare. 

Victima dormea în casă şi s-a trezit de zgomotul puternic al drujbei. A încercat să fugă, a ieşit prin spatele casei, a încercat să sară gardul grădinii, însă în doar câteva minute, agresorul l-a pus pe bărbat la pământ şi l-a omorât.

Copiii victimei au asistat la scenele şocante. Fiul cel mic, în vârstă de doar 14 ani, şi-a fracturat piciorul după ce a sărit pe fereastră ca să îşi salveze viaţa. Fratele mai mare împreună cu prietena lui s-au baricadat într-o cameră. 

Dan Antonescu, expert criminolog: Nu mi se pare decât un fapt premeditat şi comis cu sadism. Vorbim şi de alte victime, victime colaterale. Cei doi băieţi ai victimei au fost traumatizaţi şi vor fi în continuare traumatizaţi.

Agresorul este dintr-o localitate din Arad. Şi-ar fi ameninţat victima cu moartea în mod repetat. Anchetatorilor le-a oferit şi o explicaţie pentru crimă. Le-a spus că bărbatul de 44 de ani i-ar fi vândut o maşină defectă. Apoi, ar fi refuzat să-i returneze banii. 

Procurorii bănuiesc că asasinul consumase alcool înainte de a intra în casa victimei. Copiii care au fost martorii scenelor şocante au fost duşi la rude şi au nevoie acum de consiliere psihologică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Filmul crimei cu drujba, din Timiş. Tânărul care a decapitat un tată în faţa copiilor săi şi-a plănuit atacul