Antena Meniu Search
x

Crimă în spatele gratiilor! Un bărbat arestat pentru OMOR a fost OMORÂT de un coleg de celulă!

Un bărbat arestat preventiv pentru omor a fost ucis de un coleg de celulă în Penitenciarul Târgu Mureş.

Un bărbat arestat preventiv pentru omor a fost ucis de un coleg de celulă în Penitenciarul Târgu Mureş.

Potrivit anchetatorilor, "la data de 18.09.2017, profitând de starea de vădită vulnerabilitate, boală şi de vârsta înaintată a victimei, inculpatul l-a sugrumat cu mâna pe colegul său din camera de detenţie, Găinar Grigore, cauzând decesul acestuia. Potrivit concluziilor provizorii emise de medicul legist, moartea victimei a fost violentă. S-a mai constatat că aceasta prezenta multiple leziuni traumatice pe întreaga suprafaţă a corpului, care s-au putut produce prin loviri directe, repetate cu corp dur contondent. Inculpatul şi victima se aflau în camera de detenţie de pe Secţia Arestaţi Preventiv din cadrul Penitenciarului Tîrgu Mureş, aflându-se în regim închis".

Criminalul, Jonas Jozsef, este deţinut în cadrul Penitenciarului Tg. Mureş - Secţia Arestaţi Preventiv, fiind trimis în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Victima Găinar Grigore se afla în stare de arest preventiv, fiind trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Crimă în spatele gratiilor! Un bărbat arestat pentru OMOR a fost OMORÂT de un coleg de celulă!