Antena Meniu Search
x

Crimă mascată de incendiu într-un apartament din Capitală! După ce au stins focul, pompierii au găsit un bărbat decedat

Caz şocant în Capitală. Un bărbat a fost găsit carbonizat după ce apartamentul în care locuia a ars în totalitate

Vezi și

Caz şocant în Capitală. Un bărbat a fost găsit carbonizat după ce apartamentul în care locuia a ars în totalitate. Iar anchetatorii cred că este vorba despre o crimă. Şi mai mult, locuinţa ar fi fost incendiată ca dispară toate urmele.

Puţin după ora 20.00, un apel la 112 anunţa un incendiu la un bloc din cartierul Colentina. Un apartament luase foc, iar un bărbat de aproximativ 50 de ani rămăsese captiv în interior. Martorii povestesc că în locuinţă ar mai fi fost încă două persoane, care au fugit după ce au izbucnit flăcările. 

Salvatorii au intervenit imediat şi au evacuat mai multe persoane.  

Focul a fost stins destul de repede. Însă, incendiul a scos la iveală o realitate şocantă. Bărbatul decedat ar fi fost victima unei agresiuni. Chiar concubina lui, aflată în stare de ebrietate, l-ar fi lovit cu o farfurie în zona capului, iar apoi a dat foc apartamentului şi s-a făcut nevăzută.

O anchetă a pompierilor va stabili de la ce a pornit incendiul. În paralel, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Crimă mascată de incendiu într-un apartament din Capitală! După ce au stins focul, pompierii au găsit un bărbat decedat