Antena Meniu Search
x

Video Crimă într-o familie din Gorj. Un bărbat și-a înjunghiat propriul frate până la moarte și s-a făcut nevăzut. Cei doi s-au certat înainte de tragedie

Un bărbat din Gorj a fost arestat pentru 30 de zile, după ce şi-a ucis fratele. Crima ar fi avut loc după o ceartă spontană între cei doi bărbaţi. Furios pe fratele său, individul l-a înjunghiat fără nicio reţinere. După ce şi-a dat seama că trebuie să răspundă pentru fapta sa, bărbatul s-a făcut nevăzut. Deşi victima a fost transportată de urgenţă la spital, acesta s-a stins din viaţă la scurt timp.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 08:54

Vezi și

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat că scandalul dintre cei doi fraţi a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. 

"În seara zilei de 04.02.2024, în jurul orelor 19:00, inculpatul S.M.N., în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din comuna Aninoasa, sat Groşerea, judeţul Gorj, pe fondul unui conflict spontan l-a înjunghiat cu un cuţit pe fratele său – persoana vătămată S.M.M., provocându-i o rană profundă în zona abdominală, care i-a pus în primejdie viaţa", au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Concluziile medicului legist privind victima

Victima a fost examinată de un medic legist.

"Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul SML Gorj rezultă că persoana vătămată prezintă o plagă tăiată înţepată, penetrantă, în fosa inghinală stângă, cu interesarea pachetului vascular iliac drept (arteră şi venă iliacă dreaptă) şi mezocolon tranzvers şi ascendent şi hemiperitoneu masiv secundar (circa 2 litri de sânge şi cheaguri). Totodată, s-a arătat că leziunea traumatică poate data din 04.02.2024 şi s-a putut produce prin lovire cu un instrument tăietor înţepător, de exemplu cuţit şi necesită de la producere 35 - 40 zile de îngrijiri medicale", au transmis procurorii. 

Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Târgu Cărbuneşti, unde a decedat luni. Procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din tentativă de omor asupra unui membru al familiei în infracţiunea de omor asupra unui membru de familie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Crimă într-o familie din Gorj. Un bărbat și-a înjunghiat propriul frate până la moarte și s-a făcut nevăzut. Cei doi s-au certat înainte de tragedie