Meniu
Search
x

Crimă la Arad. Un bărbat şi-a ucis soţia, în momentul în care femeia ieşea pe uşă. Mergeau la notar, să vândă un apartament

O femeie a murit în momentul în care ieşea pe uşă, ucisă cu un topor de soţul ei. Cei doi soţi din Arad se pregăteau să plece la un notar, pentru a vine un apartament, moment în care bărbatul şi-a atacat soţia cu o bardă.

De Redactia Observator la 19.03.2021, 17:12

Un bărbat din Arad şi-a ucis soţia în pragul uşii

O simplă deplasare în oraş, până la notar, s-a transformat în tragedie, la Arad. Din primele informaţii, cei doi intenţionau să vândă un apartament şi pregăteau actele, pentru notar. Din anumite motive, se pare că între cei doi a pornit o ceartă. Bărbatul, care se pare că suferea de unele probleme psihice, aflând-se sub tratament pentru afecţiunile sale, şi-a pierdut cumpătul şi a atacat-o pe soţia sa.

Femeia se afla pe picior de plecare şi se pregătea să iasă din casă, moment în care a fost atacată de soţul său, care avea în mână o bardă. Femeia a fost lovită în cap, de mai multe ori, până când a murit. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a ucis soţia. Cuplul are doi copii, ambii sunt plecaţi la muncă în Germania şi se pare că au fost deja anunţaţi de tragedia din familie. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie audiat.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili motivul pentru care băratul şi-a ucis soţia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Crimă la Arad. Un bărbat şi-a ucis soţia, în momentul în care femeia ieşea pe uşă. Mergeau la notar, să vândă un apartament