Crimă la Arad. Un bărbat şi-a ucis soţia, în momentul în care femeia ieşea pe uşă. Mergeau la notar, să vândă un apartament

De Redactia Observator.
Publicat: 19.03.2021, 17:12.
Actualizat: 19.03.2021, 17:12

O femeie a murit în momentul în care ieşea pe uşă, ucisă cu un topor de soţul ei. Cei doi soţi din Arad se pregăteau să plece la un notar, pentru a vine un apartament, moment în care bărbatul şi-a atacat soţia cu o bardă.

Un bărbat şi-a ucis soţia, la Arad, în timp ce se pregăteau să meargă la un notar

Observatornews.ro

Un bărbat din Arad şi-a ucis soţia în pragul uşii

O simplă deplasare în oraş, până la notar, s-a transformat în tragedie, la Arad. Din primele informaţii, cei doi intenţionau să vândă un apartament şi pregăteau actele, pentru notar. Din anumite motive, se pare că între cei doi a pornit o ceartă. Bărbatul, care se pare că suferea de unele probleme psihice, aflând-se sub tratament pentru afecţiunile sale, şi-a pierdut cumpătul şi a atacat-o pe soţia sa.

Femeia se afla pe picior de plecare şi se pregătea să iasă din casă, moment în care a fost atacată de soţul său, care avea în mână o bardă. Femeia a fost lovită în cap, de mai multe ori, până când a murit. Bărbatul a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că şi-a ucis soţia. Cuplul are doi copii, ambii sunt plecaţi la muncă în Germania şi se pare că au fost deja anunţaţi de tragedia din familie. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie audiat.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili motivul pentru care băratul şi-a ucis soţia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.