Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Crimă oribilă în Buzău. Orbit de gelozie, şi-a ucis iubita cu un topor. Martor a fost copilul de 2 de ani al cuplului

Poveste de dragoste încheiată tragic într-o localitate din judeţul Buzău. O tânără de 25 de ani a fost ucisă chiar propriul soţ. Orbit de gelozie după ce partenera de viaţă i-a spus că vrea să se angajeze pe litoral în sezonul estival, bărbatul ar fi pus mâna pe un topor şi ar fi lovit-o până şi-a dat ultima suflare. Călăul i-a aşteptat apoi pe poliţişti în curte. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus la audieri. Cei doi aveau împreună cu copil de doar doi ani.

de Redactia Observator

la 23.07.2024 , 09:34

Crima cu sânge rece s-a petrecut în satul satul Dâmbroca, comuna Săgeata. Victima avea 25 de ani şi lucra pe litoral de la începutul sezonului estival. Acest lucru nu a fost pe placul iubitului ei în vârstă de 35 de ani care a devenit foarte gelos.

Copilul de 2 ani, martor al scenei oribile

Vecinii povestesc că cei doi se certau foarte des şi aveau o relaţie tensionată în ultima perioadă. Femeia chiar ar fi cerut ajutorul DGASPC pentru a lua în grijă copilul cuplului în vârstă de 2 ani. Aceasta ar fi fost de fapt picătura care a umplut paharul.

Vezi și

În urma unei discuţii aprinse, bărbatul ar fi pus mâna pe un topor şi şi-ar fi lovit soţia în zona gâtului. Martor la eveniment ar fi fost chiar copilul celor doi, în vârstă de 2 ani. Vecinii au chemat poliţia, alertaţi de ţipetele femeii, dar când autorităţile au ajuns era deja prea târziu. Bărbatul este acum în arest preventiv, fiind acuzat de omor calificat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Crimă oribilă în Buzău. Orbit de gelozie, şi-a ucis iubita cu un topor. Martor a fost copilul de 2 de ani al cuplului