Antena Meniu Search
x

Criminalul din Caracal fura curent cu o instalație improvizată, găsită de anchetatori

Criminalul din Caracal nu pare să fi fost un bun platnic, cel puțin în cazul facturii la energie electrică. Surse din anchetă spun că Gheorghe Dincă e suspectat că fura curent, în urma unor descoperiri făcute în casa din Caracal.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 16.08.2019, 21:06

Gheorghe Dincă escortat de polițiști la tribunalul din Craiova
Gheorghe Dincă fura curent cu o instalație improvizată - Observator

Criminalul din Caracal nu pare să fi fost un bun platnic, cel puțin în cazul facturii la energie electrică. Surse din anchetă spun că Gheorghe Dincă fura curent cu o instalație improvizată, în urma unor descoperiri făcute în casa din Caracal.

Surse din anchetă spun că, în cursul perchezițiilor pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, cei din echipa de investigație au găsit niște cabluri suspecte. Descoperirea a fost făcută într-una dintre camerele casei.

Este vorba despre o instalație improvizată cu care criminalul din Caracal fura curent, mai spun aceleași surse, care precizează și că angajații companiei de energie electrică au fost chemați vineri pentru a face verificări.

Gheorghe Dincă avea abonament la compania de energie electrică, însă, se pare, a recurs la metoda clandestină pentru a plăti mai puțin.

Criminalul din Caracal riscă astfel să se aleagă cu încă un dosar penal, pentru folosirea instalației improvizate de furat curent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Criminalul din Caracal fura curent cu o instalație improvizată, găsită de anchetatori