Antena Meniu Search
x

Criminalul din Caracal, luat de anchetatori pentru a căuta telefonul Luizei Melencu

Criminalul din Caracal a dezvăluit unde a aruncat telefonul Luizei Melencu, cealaltă victimă a sa. Declarațiile lui Gheorghe Dincă, dacă se dovedesc veridice, reprezintă pentru anchetatori un pas important în cazul adolescentei de 18 ani.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 03.08.2019, 17:29

Mașina poliției cu criminalul din Caracal
Criminalul din Caracal a dezvăluit unde e telefonul Luizei Melencu - Observator

Criminalul din Caracal a dezvăluit anchetatorilor unde a aruncat telefonul Luizei Melencu, cealaltă victimă a sa. Declarațiile lui Gheorghe Dincă, dacă se dovedesc veridice, reprezintă pentru anchetatori un pas important în cazul adolescentei de 18 ani.

Conform unor surse din anchetă, după mai bine de o săptămână în care a dat declarații, dar unele contradictorii, Gheorghe Dincă a dezvăluit și unde a aruncat telefonul Luizei Melencu.

Anchetatorii, care nu au găsit probe despre Luiza Melencu în casa criminalului din Caracal, au pornit spre locul indicat. O coloană de mașini a fost văzută în jurul orei 17, pornind de la casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul de 66 de ani a fost urcat într-una dintre mașini.

Dezvăluirea vine la o zi după ce bărbatul de 66 de ani a spus anchetatorilor unde a aruncat telefonul și cartela Alexandrei Măceșanu. Au fost găsite într-o zonă izolată dintr-un parc din Caracal.

Despre Luiza Melencu, singurele dovezi sunt, deocamdată, doar declarațiile criminalului, care a recunoscut că a răpit-o și a ucis-o în mod similar cazului Alexandra Măceșanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Criminalul din Caracal, luat de anchetatori pentru a căuta telefonul Luizei Melencu