Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Criminal la 28 de ani, pentru că și-a apărat bunica. Bătrâna din Drobeta urma să fie bătută de fiul ei, când tânărul a intervenit. Lovitura a fost fatală

Un scandal în familie s-a încheiat cu o crimă înfiorătoare în Drobeta Turnu Severin! Un tânăr de 28 de ani și-a ucis unchiul, după ce acesta a încercat să-și bată mama. Tânărul a intervenit imediat și l-a lovit pe unchiul lui, care a căzut secerat la pământ.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 09:03

Ameţit de aburii alcoolului şi sătul de reproşurile mamei, un bărbat a vrut să-i aplice o corecţie celei care i-a dat viaţă.

Și-a ucis unchiul când își apăra bunica

Speriat pentru viaţa bunicii sale, nepotul a sărit imediat în apărarea femeii. A fost nevoie de o singură lovitură ca atacatorul să cadă ca secerat. 

Vezi și

În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a decedat la scurt timp. Tânărul de 28 de ani a fost dus la audieri, apoi reţinut pentru 24 de ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » Criminal la 28 de ani, pentru că și-a apărat bunica. Bătrâna din Drobeta urma să fie bătută de fiul ei, când tânărul a intervenit. Lovitura a fost fatală