Antena Meniu Search
x

Video Criminalul italian care și-a ucis prietenul din copilărie a fost extrădat, după mai multe incidente. Acasă, victima sa va fi condusă pe ultimul drum

Greu de extrădat. Un criminal periculos din Italia, care a vrut să se ascundă la noi în ţară şi a fost prins la graniţă, le-a dat mari bătăi de cap poliţiştilor români. Înainte de a-l urca în avion pentru a fi extrădat, bărbatul a încercat să evadeze din toaletă. Mai înainte, atacase un poliţist chiar când a fost scos din arest. În urmă cu o lună, individul de 30 de ani şi-a ucis prietenul din copilărie din gelozie.  

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 17.03.2023, 19:52

Vezi și

Misiunea de extrădare a lui Michael Alessandrini a fost plină de peripeţii pentru poliţiştii de la noi. Când au deschis uşa celulei din arestul IPJ Timiş, individul de 30 de ani a lovit brutal cu pumnul unul dintre agenţi. Apoi, înainte să fie urcat în avionul care trebuia să il ducă in Italia, bărbatul a cerut să meargă la toaletă de unde ar fi încercat să evadeze.

Extrădat cu peripeții 

Bogdan Dinu, reporter Observator: După ce a fost prins, poliţiştii români l-au predat pe Alessandrini ofiţerilor Italieni, aici, pe Aeroportul Otopeni, pentru a fi repatriat in Italia. După două ore, a aterizat la Roma.

Cornelia Crîşmaru, corespondent Observator: De pe aeroportul din Roma, suspectul a fost preluat de carabinieri şi dus la închisoarea din Pesaro. Aici, individul a fost audiat de anchetatori. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 25 de ani în spatele gratiilor.

Pe acelaşi subiect

Tânărul de treizeci de ani a recunoscut că şi-a ucis prietenul din copilărie, în vârstă de 27 de ani, cu 15 lovituri de cuţit.

Cunoscut cu probleme psihice, individul credea că este logodit cu o tânără pe nume Julia. Când a văzut numărul tinerei în telefonul prietenului său, şi-a pierdut minţile. Pe 20 februarie, în timp ce luau cina, Alessandrini a răbufnit şi şi-a înjunghiat cu sălbăticie amicul de o viaţă.

Raffaele Clemente, chestor din Pesaro: Cel care a fost ucis nu se aştepta la acest atac, era în casă, a încercat să se apere, dar nu a reuşit. Motivul agresiunii este doar în capul acestui individ.

Criminalul a fugit apoi din Italia cu o maşină veche şi cu 500 de euro în buzunar, luaţi de la bunica lui. A fost prins la graniţa noastră, în Arad.

Familia lui Alessandrini este cunoscută în Pesaro, ar avea în proprietate un hotel cunoscut în oraş. Părinţii spun că au încercat în nenumărate rânduri să îşi ajute fiul bolnav.

Mama suspectului: Eu am fost prima care a spus, împreună cu tatăl, împreună cu colegii mei, hai să căutăm ajutor, să găsim o soluţie la starea ta interioară de rău, la aceste voci pe care le auzi în cap. 

Victima lui Alessandrini va fi înmormântată mâine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Criminalul italian care și-a ucis prietenul din copilărie a fost extrădat, după mai multe incidente. Acasă, victima sa va fi condusă pe ultimul drum