Antena Meniu Search
x

Video Italianul prins în România după ce și-ar fi înjunghiat prietenul de 13 ori va fi extrădat. Polițiștii au găsit la el un cuțit

Michael Alessandrini, italianul căutat în țara sa, fiind bănuit că și-a ucis un prieten cu 13 lovituri de cuțit, a fost prins în Arad și reținut, urmând ca joi judecătorii Curții de Apel Timișoara să admită propunerea de arestare provizorie, în vederea extrădării.

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 12:06

Vezi și

În baza unei solicitări formulate de autoritățile italiene, a fost desfășurată o acțiune coordonată de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale, iar, în urma cooperării dintre Direcția de Poliție Transporturi, prin Secția Regională de Poliție Transporturi Timișoara (Serviciul Județean de Poliție Transporturi Hunedoara și Serviciul Județean de Poliție Transporturi Arad) și Inspectoratul de Poliție Județean Arad – Serviciul de Investigații Criminale, a fost depistat, în județul Arad, un cetățean italian, bănuit de comiterea unei crime în țara de origine.

Polițiștii au găsit la el un cuțit, posibil arma crimei

Michael Alessandrini, din Pesaro, în vârstă de 30 de ani, era căutat de marți dimineață, în cazul uciderii lui Pierpaolo Panzieri. Când a fost prins în România au fost descoperite un telefon mobil, ce prezenta urme de culoare brun-roșcat și un cuțit, posibil arma crimei.

"Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 20 spre 21 februarie a.c., în urma unui conflict spontan care ar fi avut loc în Pesaro, Italia, bănuitul ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit victimei sale, apoi ar fi părăsit teritoriul Italiei pe direcția Slovenia – Ungaria – România. Cetățeanul italian a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, în baza mandatului european de arestare emis de autoritățile judiciare italiene, fiind dispusă reținerea sa, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 23 februarie, acesta va fi prezentat unui judecător din cadrul Curții de Apel Timișoara, cu propunere de arestare provizorie, în vederea extrădării", transmite, joi, Poliția Română.

Pe acelaşi subiect

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Schimbul de date și informați cu autoritățile italiene a fost efectuat prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională.

Alessandrini a fost arestat în România în urma unui control de rutină al poliției rutiere

Michael Alessandrini a fost arestat în România în urma unui control de rutină al poliției rutiere, deși, potrivit unor surse din anchetă, polițiștii români nu aveau încă un mandat de arestare în mână și așteptau actul din Italia pentru a oficializa măsura preventivă, scrie Il Messaggero. După crimă, acesta a fugit cu un Renault Clio vechi și 500 de euro luați de la bunica sa spre România.

Primele date arată că tânărul de 30 de ani și Panzieri se cunoșteau de ceva timp. Tânărul de 27 de ani a fost atacat cu 13 lovituri de cuțit, în timp ce încerca să se refugieze în baie. În casa din Pesaro a fost găsită o masă pusă pentru cină în doi, precum și alte urme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Italianul prins în România după ce și-ar fi înjunghiat prietenul de 13 ori va fi extrădat. Polițiștii au găsit la el un cuțit