Antena Meniu Search
x

Cristi Borcea, cauțiune de 2 milioane de lei, cercetat sub control judiciar într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani

Fostul acţionar al Dinamo, Cristi Borcea, eliberat în iulie din închisoare, a fost ridicat și dus la audieri, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Pentru Cristi Borcea s-a fixat o cauțiune de 2 milioane de lei și va fi instituită măsura controlului judiciar, anunță surse avizate.

Cristi Borcea s-ar putea sa intre din nou in puscarie
Cauțiune de 2 milioane de lei pentru Cristi Borcea, intr-un nou dosar - hepta

Fostul acţionar al Dinamo, Cristi Borcea, eliberat în iulie din închisoare, a fost ridicat și dus la audieri, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Pentru Cristi Borcea s-a fixat o cauțiune de 2 milioane de lei și va fi instituită măsura controlului judiciar, anunță surse avizate.

Poliţişti ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – I.G.P.R. şi ai Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T, au făcut vineri dimineaţă 24 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Brăila şi Constanţa, într-un dosar  vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi  spălare a banilor.

Printre cei vizaţi se numără şi fostul acţionar al Dinamo, Cristi Borcea, eliberat în iulie din închisoare. În cursul după-amiezei, Borcea a fost ridicat şi dus la audieri, după ce locuinţa sa a fost percheziţionată timp de mai multe ore.

Conform IGPR, prejudiciul ncreat prin activitatea infracţională este estimat la 40.000.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cristi Borcea, cauțiune de 2 milioane de lei, cercetat sub control judiciar într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani