Antena Meniu Search
x

Cristian a plecat de acasă cu bicicleta și un rucsac cu haine și nu s-a mai întors. Băiatul de 12 ani este de negăsit

Cristian, un băiat de 12 ani, este dat dispărut de familie, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Copilul nu răspunde la telefon și nimeni nu știe unde este. A plecat de acasă cu bicicleta şi un rucsac cu haine.

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 07:15

Cristian a plecat de acasă cu bicicleta și un rucsac cu haine și nu s-a mai întors
Cristian a plecat de acasă cu bicicleta și un rucsac cu haine și nu s-a mai întors - IPJ Mehedinți

Un băiat de 12 ani din judeţul Mehedinţi este căutat după ce a plecat de acasă cu bicicleta şi un rucsac cu haine şi nu s-a mai întors. Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată, miercuri seară, de o femeie de 43 de ani, din oraşul Strehaia, despre faptul că fiul său Tănăsoiu Cristian Gheorghe, de 12 ani, a plecat de la locuinţă şi nu mai răspunde la telefon, potrivit News.ro

”Din verificări, a rezultat că minorul a plecat voluntar din Comuna Greci în jurul orei 07.00, cu o bicicletă de culoare roşie şi un rucsac în care avea mai multe haine, într-o direcţie necunoscută, fără a-şi anunţa părinţii”, a transmis Poliţia Judeţeană Mehedinţi.

Băiatul are înălţimea de 1,50 m, greutate 50 kg, păr negru şi ochi căprui. Persoanele care pot oferii detalii cu privire la acesta sunt rugate sa apeleze 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cristian a plecat de acasă cu bicicleta și un rucsac cu haine și nu s-a mai întors. Băiatul de 12 ani este de negăsit