Antena Meniu Search
x

Video Cristian Boureanu, prins beat la volan. Poliţiştii i-au suspendat permisul fostului deputat pentru 150 de zile

Cristian Boureanu a fost prins băut la volan, pe DN 1, în oraşul Comarnic. Polițiștii l-au oprit după ce acesta ar fi făcut o manevră de depășire neregulamentară. Fostului deputat i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 10:16

Vezi și

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 17,15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 1, în oraşul Comarnic au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară.

A primit o amendă de 2.175 de lei și a rămas fără permis

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge. Surse apropiate anchetei au precizat că şoferul în cauză este Cristian Boureanu.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei şi i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cristian Boureanu, prins beat la volan. Poliţiştii i-au suspendat permisul fostului deputat pentru 150 de zile