Antena Meniu Search
x

Cristian Boureanu e pe cale să îşi piardă şi averea, după ce şi-a pierdut libertatea! E la un pas să fie executat silit

Cristian Boureanu şi-a pierdut libertatea. Şi riscă să-şi piardă şi averea. Omul de afaceri este la un pas să fie executat silit, iar creditorii i-ar număra deja bunurile. Fostul politician are o datorie la bancă pe care a uitat să o mai plătească.

Vezi și

Cristian Boureanu şi-a pierdut libertatea. Şi riscă să-şi piardă şi averea. Omul de afaceri este la un pas să fie executat silit, iar creditorii i-ar număra deja bunurile. Fostul politician are o datorie la bancă pe care a uitat să o mai plătească.

Cu siguranţă 2017 nu e cel mai bun an pentru Boureanu. După ce mai întâi a pierdut custodia fiicei sale, Ioana,  apoi a dat peste necazul cu poliţiştii, Boureanu a mai primit o veste proastă.  Executorii se pregătesc să înceapă inventarierea bunurilor sale. Instanţa de judecată a admis o cerere de executare silită formulată de o bancă.

Dacă decizia va rămâne una definitivă, executorul judecătoresc va începe evaluarea bunurilor apoi valorificarea lor pentru acoperirea datoriei.

Şi suma nu este deloc mică. Boureanu a uitat să achite două împrumuturi bancare din 2006 în valoare totală de peste 650.000 de euro. Luate la ochi spre executare sunt câteva terenuri în Bucureşti şi nişte imobile. De altfel, Boureanu nu mai e atât de potent financiar ca în vremea în care făcea politică.

Averea lui estimată la circa cinci milioane de euro s-a diminuat după divorţul de Valentina Pelinel şi retragerea din politică. De altfel, tot atunci a început şi comportamentul vulcanic.

Până atunci, omul de afaceri mai are cel puţin o lună la dispoziţie pentru schimbare, în arest. Apropiaţii lui au replicat că prelungirea mandatului de arestare este, totuşi, prea mult.

Dumitru Coarnă, preşedinte Sindicatelor din Poliţiei:

Decizia este foarte corectă.  Dacă nu începem să dăm exemple vom ajunge în foarte scurt timp când practic nimeni nu ne mai poate apăra în această ţară pentru că de regulă cei care au săvârşit infr de ultraj au fost achitaţi.

Soluţia judecătorilor nu este însă una singulară. Roni Herscovici, un copil bogat din Capitală e de 4 luni după gratii după un incident similar în trafic . Tânărul nu a coborât din maşina lui de lux decât după ce poliţiştii au tras câteva focuri de armă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Cristian Boureanu e pe cale să îşi piardă şi averea, după ce şi-a pierdut libertatea! E la un pas să fie executat silit